Business

Det vil være særdeles gavnligt at høre et foredrag med Lars Godbersen.

Virksomhed

Foreningen Gymnastikgården

Webside

https://www.gymg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. oktober

Din næste foredragsholder kan med fordel blive Lars Godbersen

Mangler du en foredragsholder til din næste store begivenhed, kan du med fordel holde lidt øje med Lars Godbersen. Godbersen er “cirkusdirektør” for den verdenskendte, flyvende gymnastikforening Flying Superkids, som hans forældre i sin tid startede op.

Med Lars Godbersen som foredragsholder er du garanteret en scenevant entertainer, som gennem tiden har haft mange forskellige kasketter på. Han har selv været Flying Superkid i 11 år, så han ved, hvordan hård træning og fordrende omgivelser er en nødvendighed, hvis man skal opnå succes.

Et foredrag om motivation, disciplin og pædagogik

Mange forældre ville kunne nikke genkendende til de mange udfordringer, der forbindes med at opdrage børn. Hvordan bliver vores børn gode kammerater og gode studerende, og hvordan får vi dem til at yde?

Skolelærerne vil kende til de samme problemer. Hvordan motiveres eleverne, og hvordan sikrer vi, at der er et godt læringsmiljø? Lars Godbersen er vokset op i Flying Superkids, og han har i mange år dagligt arbejdet med træningen af børn helt ned til otte år.

Med Lars Godbersen får du et foredrag, hvor du kan blive klogere på disciplinens og pædagogikkens svære kunst. Når børn skal lære, skal det gerne være sjovt, indtil de indser alvoren i det, de skal lære. Så hvordan træner du unge, professionelle gymnaster, der gerne vil være dygtige? Og på en og samme tid være børn?

Det har Lars Godbersen et muligt svar på.

Direktøren for de røde, kæmpetelte har meget at fortælle

Når man er vokset op i de røde kæmpetelte, som er karakteristiske for Flying Superkids, har man uden tvivl meget at fortælle. Lars Godbersen fortæller en historie om, hvordan det er at vokse op i en verden af showbizz, musik, dansk, gymnastik, motivation og disciplin.

Men han fortæller også en historie om, hvordan det er at skulle udfylde sine fars direktørsko. Hvordan det er at skulle lede et dansk kulturflagskib, som i dag er verdenskendt, og få det kommercielle til at hænge sammen uden at miste DNA’et fra gymnastikken.

Lars Godbersen afholder et alvorligt og humoristisk foredrag spækket med brugbare pointer og sjove anekdoter. Brug hans tanker i din opdragelse eller i din undervisning. Han har årelang erfaring med pædagogik og motiverende træning for børn, hvor lysten er omdrejningspunkt.