Business

Revision er en vigtig bestanddel af mange virksomheders planlægning.

Virksomhed

RéVision+

Adresse

Porsvej 2, 9000 Aalborg

Telefon

88447799

E-mail

kontakt@revision-plus.dk

Webside

https://www.revision-plus.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. maj

Din virksomhed i Aalborg kan gøre brug af revision i verdensklasse

Her er det ikke blot muligt at holde sig korrekt og inden for lovens grænser i forhold til regnskaber og bogføring, men ofte også muligt at lægge en kort- eller langsigtet plan, der giver mening for virksomheden rent økonomisk. Lad dig for eksempel vejlede om alt fra skat og moms til strategi og andre revisionsmæssige områder.

Aalborg har forbindelser og kollegaer overalt i verden

Står du med en virksomhed i området nær Aalborg, og mangler du hjælp til revision, er du særligt godt stillet. Med den rette revision fra autoriserede revisorer i Aalborg får du nemlig tilbudt en bred vifte af forskellige kompetencer, revision og rådgivning. Med det rette revisionskontor i Aalborg finder du således også revisorer med kollegaer i mere end 100 lande. På den måde er du godt stillet, ligegyldigt dine og din virksomheds nærmere omstændigheder.

I Aalborg behøver revision ikke være hverken kedeligt eller tørt, selvom revisorerne selvfølgelig gerne tager sig af disse opgaver for dig. Udover dette varetages dog en længere række af andre arbejdsopgaver, som kombineres i et såkaldt one-stop-shop. Her er al den nødvendige rådgivning, som din virksomhed måtte have behov for, samlet ét sted. Det gælder for eksempel følgende punkter:

•Forsikringer, for eksempel med hjælp til forsikringsvilkår og priser

•Jura og inkasso, hvor ekspertviden er særligt relevant, når udeståender skal indbetales

•HR- og personaleudvikling, der kan skabe trivsel og vækst

•Pension med rådgivning om vilkår og priser i forbindelse med en god pensionsopsparing

•Strategikonsulenter, der kan hjælpe med at bane vejen fremad

Find det rette for netop din virksomhed

Ikke alle virksomheder er ens, hverken i båden de er opbygget på eller i måden de drives. Dette er noget, man som virksomhedsdrivende naturligvis har stor føling og forståelse for – og noget, som du ikke bør gå på kompromis med, heller ikke når det handler om at finde den rette sparring og revision.

Der findes mange måder at modtage revision på, for eksempel også som abonnementsordning. Dette kan være særligt smart for dem, der løbende har brug for rådgivning eller gennemgang. Med pakkeløsninger eller abonnementer vil mange kunne spare penge, men dette er naturligvis individuelt hos den enkelte virksomhed og med dennes behov og præferencer. Er du i tvivl, eller ønsker du at lære mere om dine muligheder, er det naturligvis uforpligtende at tage kontakt til sin ønskede revisionsudbyder for at høre mere.