Business

Virksomhed

Nemsoftware

Adresse

Finlandsgade 6, 9000 Aalborg

E-mail

kundeservice@nemsoftware.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 26. januar

Download Windows 10 Pro og få det hele med

Hvis du søger efter de bedst mulige arbejdssystemer til din virksomhed eller bare til hjemmekontoret, skal du have et Download af Windows 10 Pro på din computer.

Med et download Windows 10 Pro får du en række muligheder, du ikke ville få med almindelig Windows. Hvis du downloader Windows 10 Pro får du meget mere sikkerhed for pengene. Det er et meget sikkert styresystem med vigtige funktioner, som kan beskytte din enhed mod hacking, datalæk og mere.

Forskellige programmer som BitLocker gør, at du kan beskytte dit system mod vira, kryptere dine filer og eksterne enheder. Oven i et køb og download af Windows 10 Pro får du Windows Information Protection-programmet. Programmet beskytter mod risikoen for datalæk ved at beskytte dine programmer og apps på den eller de enheder, dine ansatte eller dig selv medbringer.

Download Windows 10 Pro til din computer fra NemSoftware. Hos NemSoftware er du nemlig sikret god service, billige priser og stor viden om programmerne.

Office til Mac - derfor er det så smart

Hvis du er ejer af en MacBook, ved du sikkert også, at du allerede har en række programmer til tekstbehandling, præsentationer med mere. Problemet med disse programmer er bare, at de ikke altid fungerer efter hensigten.

Microsoft samarbejder med Microsoft, og ender du på en arbejdsplads, hvor størstedelen bruger Microsoft Office, kan du risikere, at Apples forskellige produkter bare ikke vil samarbejde med de andres. Og det kan blive et stort problem.

Office til Mac er særligt udviklet til Apple-brugere, og derfor fungerer programmet perfekt på en Mac. Programmerne ser godt ud, fungerer godt og samarbejder på en rigtig fin måde. Word er et program, de færreste kan leve uden, da det tages i brug i mange tilfælde. Når du modtager dokumenter fra officielle instanser, kan du også risikere, at de kommer i Word-format. Og hvad vil du så gøre, hvis ikke du har de rette programmer?

Ud over alt dette kender du sandsynligvis Office-programmerne godt, da det er dem, vi hovedsageligt bruger på uddannelser og arbejdspladser. Microsoft Office til Mac har nogle funktioner, som ikke andre programmer kan tilbyde. Download Office til Mac hos NemSoftware i dag, og få god service samt gode programmer med det samme.