Business

For mange, der starter på en videregående uddannelse, kræver det, at de flytter til en ny by. Det kan enten være, fordi de stadig bor hjemme hos deres forældre, og de skal søge mod storbyerne.

Virksomhed

HD Ejendomme

Webside

https://hdejendomme.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. maj

Du er kommet ind på et studie i en anden by. Hvad gør du?

Det kan også være, fordi de ikke er kommet ind i den by, som de ønskede. Det kræver derfor en flytning. En flytning er ikke rar for alle, og det kan være, at du ikke glæder dig for meget til det. Men selvom du ikke glæder dig, så ved du, at du skal have styr på din kommende situation, inden studiet starter.

En lejlighed

Du skal naturligvis finde en lejlighed, som passer dig. Den skal passe dig geografisk, men også nok vigtigst af alt: økonomisk. Du skal kunne have råd til at bo der, og med den SU, som vi har i dag, skal du nok ikke have de allerhøjeste krav. Lejebolig kan godt være lidt svært at finde, men der er også mange, der vælger at flytte sammen med roomies. Det er hyggeligt, og det er en god måde at spare lidt penge på, da du slet ikke skal betale ligeså meget som for en hel lejlighed. Nogle foretrækker også at bo sammen med andre.

Skal du have en bil?

Det kan være, at du har fundet en flot lejlighed udenfor byen, som du er blevet vild med. Den er billigere end lejlighederne inde i byen. Kan det så være, at du skal købe en brugt bil? Det kan være en stor investering, men det gør dit liv lettere med at komme rundt. Du behøver ikke at betale dyr leje inde i byen, men så har du bilen, så du kan komme rundt både til veninder og til studiet. Det kan være en god løsning for nogen.