Business

Et år på efterskole er ikke længere bare dannende, der er rig mulighed for både at skabe og udvikle hobbyer.

Virksomhed

Ryå Efterskole

Adresse

Centralgårdsvej 277, 9440 Aabybro

Telefon

96 96 69 69

E-mail

kontor@ryaaefterskole.dk

Webside

http://ryaaefterskole.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. november

Efterskolerne har fart over feltet

Efterskoler har altid været et attraktivt sted at tage hen - både for dannelsen, friheden og selskabets, som eleverne får sig gennem året eller årene, de er der. Ofte vælger man en efterskole med nogle sideløbende linjefag, som man synes passer en rigtigt godt, eller noget man kunne tænke sig at opleve uden for ens normale hverdag.

Og her har efterskolerne virkeligt slået igennem i de seneste år. Efterskolerne udvider sig hele tiden med nye linjer inden for alle mulige forskellige områder. Mange har fokus på kultur og rejser, andre har måske mere fokus på sport og aktiviteter. Helt tredje følger nogle helt med tiden, med linjefag såsom e-sport. Efterskole med e-sport er blandt andet den populære Ryå Efterskole.

Efterskole med fuldt drøn

Leder dit barn efter en efterskole med fuld gas på, så kunne man vælge en med linjefag som motocross. Her får man mulighed for at nørde med crossere, lære om teorien og komme ud og race på forskellige baner.

På Ryå Efterskole har man stærkt fokus på den faglige styrke blandet med interessen for eksempelvis cross som linjefag . Efterskolen fokuserer på unge med læsevanskeligheder og dermed på faglig udviklinge lige så vel som udvikling af linjefagene.

Linjefag og fokus på faglig styrke

På cross-linjen får man indblik i både de teoretiske og praktiske dele af at køre cross. Der er også fokus på sikkerhed og vedligeholdelse. Man har også mulighed for at vælge forskellige linjefag, da skoleåret på efterskolen er opdelt i tre forskellige perioder, hvor man vælger linjefag for hver periode. Man kan komme ud og teste sig selv i forskellige emner, eller virkeligt fordybe sig i en enkelt ting. Med fordybelse indenfor et emne, kan man også åbne op for uddannelse i samme retning senere hen i livet.

Der er også mulighed for at nørkle med sin egen crosser eller scooter efter skoletid, hvis man har lyst til det. Her kan undervisere også være til hjælp og rådighed, hvilket giver ekstra dybde i fagligheden.