Business

Firmaet Kaj Bisgård ApS har for længst holdt 40 års jubilæum inden for byggebranchen.

Virksomhed

Kaj Bisgård ApS

Adresse

Tingager 1, 9530 Støvring

Telefon

+45 98 38 54 07

E-mail

post@kb-murer.dk

Webside

https://kb-murer.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. maj

En erfaren og kompetent murerforretning

Firmaet blev grundlagt af Kaj Bisgård i 1977, og det blev i 2008 givet videre til næste generation, sønnen Jan Bisgård. Da Jan Bisgård overtog virksomheden, stod Danmark midt i den største finansielle krise siden 1930’erne. Mindre virksomheder lukkede ned på stribe, men Jan tilpassede hurtigt sin virksomhed til de nye omstændigheder, og Kaj Bisgård ApS blev allerede året efter udråbt som Gazellevirksomhed. Gazelleprisen er siden 1995 blevet uddelt hvert år af Dagbladet Børsen, og den er et udtryk for, at en virksomhed som minimum har fordoblet sin indtægt over en fireårig periode.

Det er selvsagt lidt af en bedrift at få tildelt en sådan pris midt i en global recession. Den positive udvikling fortsætter stadig, og ejer Jan Bisgård fører selv tilsyn med alle opgaver, holder godt styr på sine 14 medarbejdere, og han sørger for, at firmaet kan leve op til princippet om at en aftale er en aftale.

Ingen opgave er for stor – eller for lille

Kaj Bisgård ApS ligger i Støvring, og arbejder primært i og omkring Aalborg, men de har arbejdsopgaver spredt over det meste af landet. I øjeblikket lægges der mange kræfter i et byggeprojekt i Godthåb, hvor fundamentet til en række nye boliger skal støbes. Støbearbejde er et af firmaets spidskompetencer, og med 9 ansatte inden for jord- beton- og kloakarbejde løfter Kaj Bisgård store opgaver såvel som små.

Kaj Bisgård ApS er tit til at finde som enten hoved- eller underentreprenør på en lang række byggeprojekter for både erhvervsvirksomheder og det offentlige. Privatpersoner nyder også godt af kvaliteten og punktligheden hos Kaj Bisgård ApS, og de rykker gerne ud i kolde tider, når der er behov for snerydning og glatførebekæmpelse i lokalområdet. 4 murersvende og en lærling renoverer badeværelser over det meste af Aalborg, og der gøres en dyd ud af at yde en personlig og individuel service. Svendene er ikke bange for at være kreative og nytænkende i deres arbejde. I det hele taget spænder kompetencerne og arbejdsopgaverne meget bredt. Takket være dygtige medarbejdere, de nyeste teknologier og moderne materiel, kan Kaj Bisgård ApS altid levere en professionel og effektiv arbejdsindsats. Faglig stolthed og et godt og gennemskueligt samarbejde giver både glade kunder og glade medarbejdere.

Godt arbejde giver gode kunder

En punktlig tilgang og en klar dialog gør, at nye kunder ofte vender tilbage. Kundekredsen vokser solidt, og de ældste kunder har været med siden Kaj Bisgård startede virksomheden tilbage for over fyrre år siden. Det kan kun være et udtryk for en god service og et godt resultat – til tiden. I travle tider giver alle medarbejdere et ekstra nap med, for at tidsfrister altid kan overholdes. Der kan selvfølgelig altid ske uforudsete ændringer eller komme nye udfordringer i en opgave. Med mange års erfaring ved Jan Bisgård og hans ansatte, hvor vigtigt det er at kunne være fleksibel og omstillingsparat. Det er uanset om der skal laves flisearbejde på et badeværelse i et privathjem, eller et nyt svømmebassin i en offentlig svømmehal. På den måde etablerer man gode relationer til en stor kundekreds, og for Jan Bisgård og hans ansatte betød det, at de igen i 2014 blev udråbt til Gazellevirksomhed.