Business

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by, og byen har derfor også mange spændende ting at byde på.

Virksomhed

Blue Energy

Telefon

70 28 40 00

E-mail

kundeservice@blueenergy.dk

Webside

https://www.blueenergy.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. august

En forlænget weekend i Aalborg

Aalborg er en gammel autentisk dansk by blandet med masser af nye og moderne initiativer, og derfor kan en forlænget weekend i Aalborg i den grad anbefales. Der er flere sjove aktiviteter til børnene, flot kunst og arkitektur og et sprudlende byliv. Det hele kan sagtens kombineres i én weekend, ligesom el og forsikring nu også kan kombineres i én samlet pakke med BlueEnergy.

Moderne kunst og arkitektur

Selvom Aalborg er en gammel by med små hyggelig gader og gamle bygninger, er der bestemt også nye moderne initiativer i gang i byen. Kunstmuseet, Kunsten, er en af de steder, hvor der er muligheder for at gå på udkig i nogle af tidens mest moderne kunstværker. Her kan man sagtens få et par timer til at gå, da der eksempelvis både er kunstudstillinger ude og inde. Besøget kan sluttes af på museets café med en latte eller en sodavand. Der er også rig mulighed for at opleve både nyt og gammelt spændende arkitektur i Aalborg.

Vestre Fjordpark er et flot friluftsbad, der byder på muligheder for badning, vandsport, flot natur og er generelt et oplagt samlingssted for venner og familie. Ældre og spændende arkitektur kan også findes ved eksempelvis at besøge Aalborgtårnet, hvor man kan opleve en panoramaudsigt over Aalborg og omegn.

Forlystelser med børnene

Hvis børnene er med på weekendtur i Aalborg, nytter det ikke noget, at man udelukkende slæber dem med på kunstudstillinger. Men her er der også rigeligt at give sig til i Aalborg. Hvis friluftsbadet ikke er nok i sig selv, er der flere andre muligheder. Lindholm Høje er et unikt landskab, der giver muligheden for at få et indblik i vikingernes traditioner og levemåder og er et oplagt sted for børnene. Fårup Sommerland ligger ikke særlig langt fra Aalborg og er derfor også et oplagt sted at bruge en af dagene i. Her er der både nogle af Danmarks sjoveste forlystelser og et stort vandland.

Aalborg Zoo er en tredje spændende aktivitet for familien, og her kan man sagtens bruge flere timer uanset, hvilken alder man har. Her kan man komme helt tæt på både elefanter og løver og være med til at se dyrene blive fodret.

En tur i Gaden med vennerne

Hvis man er en flok unge mennesker, der skal på en weekendtur til Aalborg, skal man ikke forpasse muligheden for at tage en tur i byen. Jomfru Ane Gade, der normalt bare kaldes Gaden, er kendt i hele Danmark for altid at levere en festlig aften i byen. Det er en gammel hyggelig gade, der om aftenen og natten forvandles til ét langt strøg fyldt op med klubber og barer.

Hvis man ikke morer sig det ene sted, kan man altid prøve naboen, så der er næsten garanti for, at man finder en favoritbar. Hvis man planlægger en tur i foråret, bør man prøve at time det med Aalborg Karneval i uge 21, der er Danmarks næststørste kulturelle begivenhed, og som altid er garant for en kæmpe gadefest.