Business

Dagen gryr langsomt, fuglene kvidrer lystigt og du strækker din veludhvilede krop. Eller sådan ville du i hvert fald ønske, at din morgen udspillede sig.

Virksomhed

Sengetid

Adresse

Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre

Telefon

70 60 55 53

E-mail

hej@sengetid.dk

Webside

https://sengetid.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. november

En god seng og en god søvn

I stedet har du måske lyst til at blive liggende, for måske kunne den ekstra søvn lige gøre den lille forskel. Men i virkeligheden er det måske ikke nødvendigvis mere søvn, du har behov for, men derimod ordentlig søvn. Søvnvanskeligheder og dårlig søvn er et ganske udbredt problem, men heldigvis findes der løsninger herpå.

Skærmen væk

Vi lever nu engang i det 21. århundrede og skærme er allestedsnærværende. TV-skærme, computerskærme, mobilskærme bare for at nævne dem, vi nok er allerbedst bekendt med. I det offentlige rum og endda i de mest manuelle erhvervs går man ikke fri, og det er selvfølgelig på godt og ondt. Og for din søvn gør sidstnævnte sig gældende. Det blå lys, der findes i sådanne skærme, nedsætter udskillelsen af melatonin. Melatonin er et søvnhormon og er derfor selvsagt noget du nødigt vil undvære. Så hvis du er tilbøjelig til at scrolle på diverse digitale og sociale medier for at være helt ajour lige inden sengetid, bør du overveje at skifte til mere analoge alternativer som en avis eller en bog - så er du mere “klar” til at sove.

Komfortable rammer

Hvis du skal have en ordentlig nats søvn, nytter det heller ikke noget, at din krop ikke er tilpas. En tynd madras eller en helt udtjent seng, tjener muligivis fint formålet, hvis du blot skal have noget at ligge på. Heldigvis er der dog udviklet senge, hvis formål er at sørge for, at man ligger rigtig godt og komfortabelt. Dette kunne for eksempel være en kontinentalseng , som har en opbygning af flere forskellige elementer. Disse elementer kan tilpasses efter hvordan du sover bedst og på denne måde kan du sørge for at sætte rammerne for den gode nattesøvn. Her finder du blandt andet et stort udvalg af senge , og deriblandt skulle der være rigtig mulighed for at finde en, der passer til dig.

Hverdagens stress og jag

Hvis du så alligevel vender og drejer dig i din dejlige seng, som passer perfekt til hvordan du sover, så kan du stadig gøre noget for at sove godt. Hængepartier og dårlig samvittighed eller tanker om hvordan det hele skal nå at blive gjort kan veje tungt og gøre det svært at falde i søvn. Hertil kan du for eksempel udøve meditation eller tankeøvelser. Og når du så vågner igen, har du energi til at tackle alle udfordringerne.