Business

Danskerne er blevet mere optaget af deres søvnvaner, og det er kun godt. For lidt søvn eller søvn af for lav kvalitet kan have mange negative konsekvenser for både helbred og livskvalitet, så det er bestemt værd at investere i at komme til at sove ordentligt.

Virksomhed

Møblér

Webside

https://mobler.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 18. november

En guide til din næste elevationsseng

I den forbindelse har mange danskere fået øjnene op for elevationssengen. Denne sengetype udmærker sig, som navnet antyder, ved at kunne hæves og sænkes – ofte både ved hovedgærdet og i fodenden. For mange giver dette nogle store fordele, når det kommer til søvnkvalitet, men det gør det også nemmere at bruge sengen, hvis du f.eks. har lyst til at læse en bog eller at forkæle dig selv med morgenmad på sengen.

Men hvilken elevationsseng skal du vælge? Det giver vi en vejledning til i denne guide, hvor vi har samlet tre af de bedste elevationssenge på markedet lige nu. Står du akut og søger en elevationsseng, så kan du også besøg Møblér , der også har de mærker vi stille skarpt på i denne guide. Læs med, og find den elevationsseng, som passer præcis til dig.

Dunlopillo Pure Deluxe – kvalitet i topklasse

Er du på jagt efter en komfortabel elevationsseng, som giver dig den absolut bedste soveoplevelse, går du ikke galt i byen med en Dunlopillo Pure Deluxe. Denne seng repræsenterer det bedste af det bedste på sengemarkedet. Den består af en polstret træramme, en madras på 21 centimeter samt en integreret topmadras. Fordelen ved at integrere topmadrassen i stedet for bare at lægge en topmadras ovenpå er, at topmadrassen bliver, hvor den skal være. Den flytter sig ikke rundt, når du bevæger dig i sengen eller bruger elevationsfunktionen.

Sengen er udstyret med syv komfortzoner, hvilket giver dig den mest optimale støtte ved bl.a. skuldre, lænd og hofter. Den er samtidigt fremstillet af nøje udvalgte naturmaterialer, så du kan trygt bruge sengen, hvis du er allergiker eller lider af astma.

Restzone elevation – den prisvenlige løsning

Der skal bruges mange komponenter for at fremstille en elevationsseng, og derfor ligger sengene ofte i et højere prisleje end f.eks. boksmadrasser. Det kan dog sagtens lade sig gøre at finde elevationssenge, som er til at betale. Skal du bruge en prisvenlig elevationsseng, kan du f.eks. overveje en Restzone elevation 140x200 med koldskumstop.

Også her er der tænkt over sovekomforten. Bunden består af 28 lameller, som sikrer stabilitet, mens madrassens fem komfortzoner giver dig en god støtte. En stor fordel ved denne seng er desuden, at betrækket kan tages af og vaskes.

NorhlanD Signatur Deluxe Elevation – dansk design og håndværk

Et sidste godt bud på din næste elevationsseng er en Signatur Deluxe Elevation fra brandet NorhlanD. Denne seng er til dig som går op i design, og som gerne vil støtte dansk design og håndværk. Sengen er nemlig fremstillet i Danmark, og Danmarks lange og stolte designtradition skinner igennem på alle parametre – lige fra de eksklusive egetræsben til de smukke tekstiler.

Selvom der altså er tænkt meget over det ydre, er der dog ikke gået på kompromis med kvaliteten eller funktionaliteten. Sengen er udstyret med en højkvalitetsmotor, fem komfortzoner og en ventilerende topmadras. Tilsammen betyder disse, at Signatur Deluxe Elevation ikke bare en smuk seng, men også en seng, man sover vidunderligt i.