Business

I Danmark er vi glade for at hygge, som ofte er at finde inden hjemmets trygge rammer.

Virksomhed

Luksus Gaspejs

Webside

https://luksusgaspejs.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

En hygge på tværs af hjemmet

Hjemmet er på mange måder et åndehul for os, hvor vi kan finder ro i rette omgivelser.

Samtidig har vi det seneste årti, taget mere stilling til, hvordan disse omgivelser skal være for at give den dejlige stemning, vi glæder os til at komme hjem til. Det har gjort at vi har åbnet mere og mere op i hjemmet. Især i køkkenet bliver vægge slået ned for at lave de køkkenalrum, der fungerer som en forlængelse af stuen, åben til samtaler og samvær. Alt sammen i et ønske om at inkorporere den hygge, vi kender fra stuen, i køkkenet.

En tresidet gaspejs for et åbent hjem

LUKSUS GASPEJS har længe arbejdet med denne måde at inkorporere hygge i hjemmet på ved en gaspejs i topkvalitet. Især ved deres tresidet gaspejs , som bringer stemning og forbindelse mellem flere rum på én gang. Når den er tændt, kan varmen fra den levende ild ses og mærkes fra alle rum - om man så er i køkkenet, stuen eller gangen. Og når den er slukket, fungerer den som en åbning ind til det andet rum via glasset, der skaber luft og sammenhæng i hjemmets samlede udtryk. Det skaber derved en fin balance i hjemmet ved at der er en opdeling mellem rummene, uden at de afskærmes fra hinanden. På denne måde kan man stå i køkkenet mens børnene er i stuen og stadig være sammen.

Hvorfor netop gaspejsen?

Minimal rengøring og vedligeholdelse

Indeklimavenlig

Ingen skorsten og brænde

Lynhurtig optænding via app eller fjernbetjening

Sikkerhed i top

Flotte og stilrene designs

God mulighed for mere samvær på tværs af rummene

Hvorfor LUKSUS GASPEJS?

Hos LUKSUS GASPEJS har de øje for hjemmets betydning og den enkelte kundes specifikke behov hertil. De bliver man, som kunde, taget i hånden fra A-Z for at finde den helt rette løsning til hjemmet og de behov, man har. Teamet består af professionelle håndværkere og autoriserede montører med flere års erfaring indenfor gaspejse, byggeri og indretning, som hjertens gerne kommer ud og hjælper med idéer til, hvilken gaspejs, der kunne passe i ens hjem. Derudover så tilbyder de branchens skarpeste og mest gennemskuelige priser - og altid en snak på telefonen eller et besøg i deres showroom i Vedbæk eller i dit hjem. Gennemsigtighed og kvalitet er altså i højsæde hos LUKSUS GASPEJS, når det gælder både samarbejde og økonomi.