Business

En skænk er et meget praktisk stykke møbel, for det kan rumme ret meget. Desuden er det et meget elegant stykke møbel, som kan gøre noget godt for din indretning. Skænke findes i mange varianter, og derfor kan du sagtens finde en model, som går perfekt i spænd med resten af rummet.

Virksomhed

Møbelsalg

Adresse

Hobrovej 312, 9200 Aalborg

Telefon

23 43 95 23

E-mail

martin@moebelsalg.dk

Webside

https://moebelsalg.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 23. marts

En skænk er et elegant møbel

Den klassiske skænk er lav og bred, men en skænk kan også være designet lidt anderledes. Mange udgaver af en skænk fylder en del i rummet. Derfor er det vigtigt, at du også tager hensyn til designet, når du køber en ny skænk. Som opbevaringsmøbel er en skænk helt genial.

Hvilke skænke findes der?

Skænke findes i et hav af varianter. De kan variere i materiale, størrelse og design. De fleste har den klassiske aflange og lave form, og så kan indmaden være enten med hylder, låger eller skuffer. De fleste varianter er lavet enten af træ eller laminat. Det kan enten være malet, olieret eller bejdset træ.

”Vi fører et meget stort udvalg af diverse skænke,” fortæller Annette Juul Gade, der er medejer af møbelbutikken, Møbelsalg.dk - køb alt i møbler. ”Vi har mange skænke, der står på ben, men der er også enkelte varianter, der sættes fast på væggen,” forklarer hun. ”De fleste skænke er forsynet med låger, men der kan også være hylder i dem, fortsætter hun, mens hun stolt peger på de mange forskellige skænke, som butikken forhandler.

”En skænk kan rumme mange forskellige ting, og det gør den til et virkelig praktisk møbel. De fås i forskellige størrelser og design. Den er i det hele taget et ret fleksibelt møbel,” tilføjer hun.

Det elegante møbel

”Skænkens særlige form er med til, at møblet fremstår meget slankt og elegant,” siger Annette Juul Gade videre. ”Det betyder, at selvom skænken er perfekt til opbevaring, så er dens look alligevel ret elegant. Det er et klassisk møbel, som er kommet for at blive,” slutter hun.

Mange sætter en skænk i dagligstuen. Det kan enten være som et selvstændigt møbel, eller det kan være sammen med et overskab i samme serie. Der findes også varianter, der fungerer som for eksempel tv-bord eller entrémøbel. Den lidt højere udgave af en skænk kan fint fungere som en kommode.

Kombiner det praktiske med det elegante ved at indrette dig med en skænk, der passer til resten af rummets look. Så får du et møbel, som er både smart, rummeligt og pænt.