Annonce

En skolegang med fokus på fællesskab er ideel

Barnets første skoleår er vigtige, og det er i høj grad følelsen af fællesskab, som er altafgørende for gode skoleår.

Virksomhedsprofil 30. april 2020

Som forælder kan det være et stressende element at vælge, hvilken skole ens barn skal gå på. Hvor tæt skal skolen være på ens hjem? Hvordan er undervisningen? Er der tid til den enkeltes behov? Hvad med det sociale? Alt dette er spørgsmål, man ofte stiller sig selv, når man står overfor dette valg. Og det er med god grund, for barnets første skoleår er vigtige, så de får den bedst mulige start på deres tid i skolen. Det er også her, de får en god ballast, så de er godt rustet til resten af deres skoletid, og det er derfor vigtigt, de er sikret de bedst mulige vilkår for udvikling.

Hvordan skal du vælge?

Det kan være lidt af en jungle at finde hoved og hale i, når man skal vælge skole. Der er nemlig mange forskellige skoler, som hver især har deres fokuspunkter, og som hver især tilbyder forskellige ting. Det er derfor vigtigt, at man foretager en grundig undersøgelse af de forskellige muligheder, så man sikrer det bedst mulige match mellem skole og elev.

Vigtigst af alt er dog, at der er fokus på det faglige, da dette er et af de vigtigste parametre for skoletiden. Der skal være plads til, at barnet kan udvikle sig fagligt på den måde, som passer bedst til barnet selv, og det kan betyde, at man bør have fokus på en skole, hvor der er plads til forskelligheder og plads til, at det enkelte barn får den opmærksomhed både fagligt og socialt, som det har behov. Dette kan en skole som Boddum-Ydby Friskole, hvor de netop har fokus på indlæringsmetoderne, og hvordan disse er forskellige for os alle. Endvidere har de en forholdsvis lille klassekvotient, og det sikrer altså, at hvert enkelt elev får det fokus, som de har behov for.

Vil du også sikre dit barn de bedst mulige forudsætninger for et fællesskab og følelsen af at være en del af noget større, så tilbyder Boddum-Ydby Friskole altså også disse rammer. Her er der nemlig i høj grad fokus på fællesskabet hele vejen rundt, hvilket dermed gør sig gældende for både undervisningen, men altså også på et socialt plan, hvor der i løbet af skoleåret er en lange række arrangementer for alle børnene på skolen.

Boddum-Ydby Friskole

Ydbyvej 193, 7760 Hurup Thy

Telefon:
97 95 63 70
E-mail:
skolen@boddum-ydby-friskole.dk
Website:
https://www.boddum-ydby-friskole.dk/
Annonceret indhold

Nyeste