Business

Danmark er ikke et særlig stort land. Men alligevel kan der være stor forskel på, om man står i den prominente hovedstad, København – eller om man bevæger sig ud i det ganske danske udenlands Danmark.

Virksomhed

Eventyrsport

Telefon

78789020

E-mail

kundeservice@eventyrsport.dk

Webside

https://www.eventyrsport.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juli

En sommerdag i Nordjylland: Dét kan du se

Er man ikke til storbyens ballade, kan er der nok et sted, der gør det særdeles godt som alternativ – og det er Nordjylland. For selvom Aalborg og de nordjyske kyststrækninger ikke er hjemsted for internationale kunstmuseer eller rebelske baggårdscafeer, er der noget særligt over denne helt unikke del af Danmark.

Hjemstavn for guldalderkunstnere og Danmarks skønneste naturstrækninger

En ting, man absolut ikke kan tage fra nordjyderne, er, at de huser nogle af Danmarks mest kendte kunsthistorier – husket og genkendt i dansktimerne og folkesangene, vi alle kender så godt. For det er netop her, man kan genkende den danske natur, der er afspejlet og afbilledet af de kendte og omdiskuterede Skagen-malere. Som i det 18-århundrede tegnede og malede hverdagen for det nordjyske folk i en natur, som knap kunne genkendes af det resterende Danmark.

Men selvom det er mange år siden, de sidste penselstrøg blev lavet, er det faktisk muligt at genkende den afbillede natur i det nordjyske landskab – helt uforstyrret af industri, landbrug og mennesker.

En moderne by i et distanceret Nordjylland

Selvom Aalborg er en by i Nordjylland, der ikke har mulighed for at sammenligne sig med hverken Aarhus eller København, er der ingen tvivl om, at den kan næste det samme og endda noget helt andet. Med lange cafe-gader og et ivrigt natteliv er byen nemlig duelig på helt lige fod med de andre danske storbyer. Og måske endda mere.

Her er mulighed for det meste, om man er på udkig efter en dag med sightseeing, eller man er ude og shoppe shorts til herre, shorts til damer. Ja - eller noget helt andet. For med den distancerede by følger et ivrigt publikum, som ikke har tænkt sig at lade byen falme hen.

Og netop denne fantastiske stemning er også en af de ting, der gør Aalborg helt unik. Anderledes end Aarhus, Odense og København – og sammenlignelig på en og samme tid. Hvad end man er ung, har børn eller for længst har forladt sit arbejde til fordel for muligheden for at nyde livet som pensionist. Og hvis man ikke vil tro på den nordjyske magi, kan man jo bare prøve at slå vejen forbi.