Business

Der er ingen tvivl om, at de digitale muligheder har sendt undervisningstavlerne lidt ud på et sidespor. Det er dog ikke ensbetydende med, at en undervisningstavle ikke kan være mere end nyttig i undervisningsøjemed.

Virksomhed

Exakt

Telefon

+45 9819 3533

E-mail

exakt@exakt.dk

Webside

https://www.exakt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. april

En undervisningstavle er et uundværligt redskab

Find den helt rigtige undervisningstavle til dit behov - der er et stort udbud på markedet.

Faktisk er det sådan, at mange foretrækker en fysisk undervisningstavle, fordi den på mange måder er mere nærværende, når der skal undervises. Der er noget autentisk ved at skrive ting ned på en tavle i stedet for, at alt skal være digitalt. Undervisere foretrækker i dag at veksle mellem det digitale og det analoge, og her er en undervisningstavle perfekt.

Forskellige tavler til forskellige behov

Der findes mange forskellige muligheder, når du skal finde den rette undervisningstavle. Det gælder blot om at tage udgangspunkt i den undervisning, du gerne vil lave. Du kan få:

Vendetavler

Kridttavler

Kolonnetavler

Whiteboards

Projektorløsninger

Vi kender alle den klassiske kridttavle, som mange af os er vokset op med i skoleregi. Den fungerer stadig upåklageligt, og skal du blot bruge den til få ting, kan du med fordel gå efter den.

I dag ses det dog, at flere og flere anvender whiteboards eller projekterløsninger, da det giver den største mulighed for netop at forbinde det analoge med det digitale.

Tavle tilbehør: Hvad kan det være?

Er du på den anden side af 25 år gammel, vil du stadig kunne huske kridttavlerne, og de dertilhørende gigantiske linealer i træ. Nogle havde endda en overdimensioneret passer og vinkelmåler, så der kunne tegnes grafer, matematiske udregninger og geometri på tavlen.

I dag vælger mange som sagt whiteboards eller andet magnetisk, hvorfor du også kan få en lang række tilbehør til netop de magnetiske tavler.

Find et stort udvalg at tavle tilbehør og giv de bedste betingelser til dig selv og din undervisning.

Vælg blandt andet dette tavle tilbehør til din undervisningstavle

Det er ikke kun skoleundervisning, der foretrækker en tavle til undervisning. Det er mange virksomheder, der bruger en undervisningstavle til workshops og daglige to-do-lister og andre gøremål. En undervisningstavle kan skabe overblik, og det kan tavle tilbehør hjælpe med til.

Få tavle tilbehør som:

Penne (glastavler og whiteboards)

Magnetiske bånd

Magneter

Planlægningssæt

Tavlesvamp (magnetisk)

Pennebakke

Skrivelabels

Symboler

Diverse rengøringsartikler

Find det tilbehør, der gør din undervisning lettere, eller det tilbehør, der gør det nemmere at organisere dagligdagen på din arbejdsplads. Mulighederne er mange - du skal blot tage for dig af retterne.