Business

Det kan nogengange være svært at beslutte sig for, hvilket måltid man skal tilfredsstille smagsløgene med, når man skal ud og spise med sine nærmeste. Det er her tapas især gør sig gældende som et stensikkert hit.

Virksomhed

PINGVIN

Adresse

Adelgade 12, 9000 Aalborg

Telefon

98 11 11 66

E-mail

mail@pingvintapas.dk

Webside

https://pingvintapas.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. marts

En verden på en tallerken

Nogle er til klassisk mad fra det nordiske køkken, andre til det franske eller noget helt tredje.

Tapas er et madkoncept, der tillader gæster at smage på lidt af hvert. Frem for at bestille ét stort måltid, får man som gæst en lang række små retter, som man selv sammensætter. Dette faciliterer en hyggelig, og helt særlig og social madoplevelse. Det er netop en af grundene til, at tapas er blevet til en enorm populær spise - ude som hjemme.

Mad fra alle verdenshjørner

Med muligheden for at vælge flere små retter, kan nysgerrigheden og smagsløgene både pirres og stilles tilfreds. Oprindeligt kommer tapas fra det spanske køkken, men som populariteten har eskaleret, er det i dag at finde i en lang række køkkener. En tapas restaurant i centrum af Aalborg omfavner netop dette ved at invitere gæster på en rejse rundt i alverdens køkkener. Med inspiration fra køkkener på tværs af kontinenter udforsker man her et bredt spektrum af smagsnuancer, hvilket er til stor fordel for dets kunder.

Til vands, til lands og i luften

Der findes mange lækre spisesteder i Aalborg, og i hjertet af byen støder man ligeledes på en restaurant facade, der læser “Pingvin”. Hvad der adskiller denne restaurant fra andre tapas restauranter er deres koncept om verdenstapas. Med retter fra alle verdenshjørner findes der utallige sammensætningsmuligheder, der vil falde i enhvers smag, som giver besøgende en helt unik gastronomisk oplevelse, hvad end man er til det europæiske, amerikanske eller asiatiske køkken. Hos Pingvin skal du nemlig ikke bestemme dig for en enkelt ret eller smagsretning. Her får du verdenen på en tallerken - med et tvist.

Det kreative menukortet er sammensat på en sådan vis, at man kan vælge mellem tre til otte lækre retter fra henholdsvist “til vands, til lands og i luften”. Disse byder både på nytænkende retter samt klassikere med et tvist. Ydermere byder kortet på en række dessert tapas, hvor man igen har fornøjelsen af at kunne nyde godt af forskellige elementer.