Business

Trends kommer og går, og som oftest vender mange endda tilbage igen. Men hvilke tendenser kommer til at præge modetøj for kvinder det kommende år? 2020 moden kalder på larm og opmærksomhed.

Virksomhed

Butik Tiff

Telefon

40 10 71 19

E-mail

Kundeservice@butik-Tiff.dk

Webside

https://butik-tiff.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. marts

Er du klar på 2020-moden?

Om man er et modedyr eller ej, så vil de fleste af os gerne have, at vores tøj skal sidde godt og reflektere vores personlige stil. I denne artikel gennemgår vi de uundgåelige trends for 2020. Så er du godt klædt på til sæsonens mode.

Længsel efter sommer

Som sæsonerne skifter gør moden det også. Kulden sniger sig fortsat ind over landet, og vi længes efter sommerhalvårets solrige dage og sommerkjoler, men du behøver ikke pakke din sæson-kollektioner helt væk.

Heldigvis er kjolen ikke kun til sommer - eller festbrug. Der er intet i vejen med at tage et par cowboybukser under sin kjole eller lange nederdel. En Vero Moda kjole af minimalistisk art vil være til glæde i mange år. Med accesories kan man style den op til fest, eller tilpasse den tidens trends, som moden ændrer sig. Lige så hører strik sig ikke kun til vinterens og efterårets kulde. Det er stadig et ganske passende item, nu hvor foråret er lige rundt om hjørnet.

2020-uundgåelige

2020 bliver ikke et gråt og kedeligt mode år. Tværtimod, så bliver blandt andet pistacie grøn, mint, pink, gul, kold lilla, og især blå og terrakotta rød uundgåelige farver i foråret 2020. Vi bliver altså fortsat præget og inspireret af 1990’ernes palet kombineret med rene linjer og klassiske styles, men hvor pastel farverne intensiveres til en skarpere farvepalet.

Det er ikke kun pang-farver, der dominerer kvindemoden 2020. Beige og hvid, som har været populært de sidste par sæsoner, bliver fortsat synligt i modebilledet og styrker et minimalistisk og stilrent look. Tern gør også et glædeligt gensyn i år, når mønstret igen gør sig et comeback.

Et andet faktum der gør sig gældende fremadrettet, er ansvarsbevidst mode: Grøn er absolut det nye sort. Et eksempel på dette er for eksempel kollektionen Aware by Vero Moda, hvis styles passer ind i enhver garderobe. Disse items er udviklet af økovenlige materialer, og ressourcerne er under produktion reduceret.