Business

Holder du af at strikke eller hækle? Så er du nok allerede klar over, at der findes mange forskellige typer af garn, og at garnets kvalitet spiller en altafgørende rolle for det, du kreerer.

Virksomhed

Rito

Adresse

Gyrovej 1, 7800 Skive

Telefon

+45 71 99 98 44

E-mail

info@rito.dk

Webside

https://rito.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. maj

Et fantastisk garnmekka

Med garn i høj kvalitet vil dit færdige produkt have et flottere udtryk, en lækrere struktur og ikke mindst en bedre holdbarhed. Dette link fører dig til det store udvalg af garn fra det danske garnfirma Mayflower, hvor der findes garn, der egner sig til ethvert projekt.

Valg af materiale

Mange glemmer, at garn faktisk kan bestå af forskellige ting. For eksempel findes der garn i naturmaterialer som uld og bomuld, men også i materialer som akryl, polyamid og viskose. Hvad der er bedst, afhænger fuldstændig af, hvad man strikker eller hækler. Ofte kan et blandingsmateriale være et godt valg, da man her kan få det bedste fra flere materialer.

Hos Mayflower kan du finde en masse garntyper i et utal af forskellige materialer, farver og strukturer. Følgende er et udsnit af det brede sortiment:

- Garn i 100% bomuld, uld, polyester eller akryl

- Garn i en kombination af silke og mohair

- Garn med pailletter

- Chunky uldgarn

- Garn af egyptisk bomuld

Dette er blot en lille del af det store udvalg. Inden for hver type er der selvfølgelig en masse forskellige farver at vælge imellem. Der er både garnnøgler i én farve, men også nogle, der har flere farver.

Når du vælger garn, skal du derfor både tænke over, hvilken struktur du ønsker, altså om det skal være blødt eller mere stridt i det. Du kan også tage stilling til, om det skal være noget garn, der holder godt på varmen, eller om det skal egne sig til brug om sommeren. Sidst er der selvfølgelig, om du ønsker garn i kraftige farver eller noget mere afdæmpet.

Mayflowers sortiment sørger for, at det ønskede garn altid vil være at finde.