Business

I takt med at opmærksomheden på at vi som familier får mere og mere travlt, er steget, har trenden med samtalekøkkenener vundet indpas. Der skal gerne være plads til, at hele familien kan samles om madlavningen, så dagens begivenheder kan diskuteres og ugens arrangementer kan planlægges.

Virksomhed

AUBO køkken & bad

Adresse

Vævervej 19-23, 7490 Aulum

Telefon

97 47 35 00

E-mail

aubo@aubo.dk

Webside

https://www.aubo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. oktober

Et køkken behøver ikke kun at være til madlavning

Tiden omkring madlavningen skal udnyttes, og børnene skal inddrages i tilberedelsen af aftenens måltid, både så de lærer at lave mad, og så tiden sammen i hjemmet bliver nydt til fulde i den travle hverdag. Et køkken behøver dog ikke kun at være til tilberedning af mad – de senere år er køkken-alrum, hvor spisestue og køkken bliver slået sammen, blevet moderne, men dette kan sagtens udvides. Hvem siger, at man ikke kan læse en bog i køkkenet? Eller tegne, lege med perler, fingerere med modellervoks og meget andet. Hvis der er plads til det, kan køkkenet med fordel blive til et alt-muligt-rum, hvor samvær og hygge i høj grad er i fokus. Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du kan udnytte og indrette dit køkken bedst muligt og find dit nye køkken her.

Åben op og skab luft og muligheder

At gøre køkkenet mere luftigt og åbent kan skabe et helt nyt rum. Et køkken, der ikke er alt for kompakt og tætpakket, vil give bedre plads til udfoldelse af kreative idéer og muligheder inden for madlavning. Prøv for eksempel at erstatte overskabe med åbne hylder, og oplev, hvordan der bliver mere frit i rummet. Giv også gerne plads til, at der kan komme mest mulig lys ind fra eventuelle vinduer, så rummet vil virke endnu mere åbent – især i mindre rum er det vigtigt med et godt lysindfald eller god og effektiv belysning, så der ikke bliver for mørkt og trangt.

Indret en hyggekrog og gør plads til mere hygge og samvær

Hvis du har masser af plads i køkkenet, kan du med fordel indrette et hyggehjørne. En blød madras og nogle lækre, store puder er faktisk alt du behøver for at lave en krog, hvor børnene kan lege, mens opvasken bliver klaret, eller hvor du kan nyde en god kop kaffe og en bog, mens der er ro i huset. Bryd det traditionelle og bring noget af stuen ind i køkkenet for at skabe en samhørighed mellem rummene og åben samtidig op for mulighederne for hygge og samvær.

Bring naturen ind i køkkenet

Står du og mangler inspiration til dit nye køkken, eller vil du gerne bringe nye elementer til dit nuværende køkken, er det en god idé at søge mod naturen. Naturlige elementer som bambus, rå træbordplader, sten, og tekstiler som uld og hør skaber en dejlig ro i et køkken, og giver det samtidig et moderne tvist. Kombiner det med grønne krydderurter, som både pynter, og som er praktisk i forhold til madlavningen – hvem vil ikke gerne have en lækker tomatsalat med bøffelmozarella og frisk basilikum fra egen plante? Skal du have nyt køkken og bor i Nordjylland, kan du tage på udkig efter køkken i Aalborg og se et stort udvalg af flotte og funktionelle køkkener.