Business

Kunstige planter skaber samme friske og indbydende indtryk som ægte, uden at de skal passes og vedligeholdes, eller kommer til at se kedelige ud. Samtidig får du muligheder med kunstige planter, som er svære eller helt umulige at skabe med rigtige planter.

Virksomhed

Kunstige Planter

Webside

https://kunstigeplanter.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. marts

Et unikt miljø på kontoret eller i butikken

Kunstige planter er den ”nemme” løsning, når du gerne vil have firmaets kontorer, butikslokaler eller andre arealer til at tage sig indbydende og friske ud.

For i modsætning til rigtige planter skal de ikke passes og vedligeholdes. De kræver blot en opvredet klud i ny og næ til at fjerne støv og skidt fra bladene.

Kunstige planter til kontor og butik

Hos Kunstigeplanter.dk findes der et stort udvalg i de bedste og mest naturtro kunstige blomster og planter til at skabe en god stemning på kontoret, i din butik eller i en offentlig institution.

Falske planter giver det samme indtryk som den ægte vare. Derfor er det først, hvis du rører ved bladene, at du opdager, planterne er kunstige – og selv da, er der stadig mange, som er i tvivl.

Det kan være, at du er på udkig efter kunstige planter til erhverv, som eksempelvis butikken og virksomheden med mange kontorer. Her findes både gulvplanter og potteplanter til inden- såvel som udendørs brug.

Alle kunstige planter leveres altid plantet i enten en potte eller en moderne plantekumme. Så når du handler kunstige blomster hos Kunstigeplanter.dk, er de lige til at tage i brug, så snart du får planterne inden for døren.

Naturvægge med akustiske fordele

Er du dog ikke til de almene potteplanter, finder du også støjdæmpende plantevægge. Det gælder både til restauranter og kontorer såvel som butikker.

Naturvæggene fås både som kunstige blomster og som både kunstige og ægte mosarter med mulighed for at få integreret logo i mos væggen. Du kan også få billeder udført i mos.

Det gør naturvæggene til mere end blot en akustisk installation i lokalet, som helt naturligt skaber både stemning og opmærksomhed, så snart kunderne kommer inden for dørene.

Rigtige gartnere står bag

Selv om der er tale om kunstige blomster og planter, er det rigtige gartnere, der står bag Kunstigeplanter.dk. På den måde sikres du meget naturtro planter og naturvægge, der arrangeres og sættes op efter de samme principper, som hvis der var tale om ægte træer, planter eller blomster.

Webshoppen er en del af KontorBeplantningen i Frederikshavn. De leverer både ægte og kunstige planter til virksomheder og institutioner over hele landet.

Bestil kunstige planter med direkte levering

Når du handler hos Kunstigeplanter.dk, sendes dine falske planter inden for få dage, som du bestiller dem. Bestil i dag, og glæd dig til at kunne friske kontoret, butikken eller et andet erhvervslokale op med fuldstændig naturtro kunstige planter.