Business

Vi knytter os hurtigt til vores kæledyr, og så snart de flytter ind i hjemmet, bliver de en uundværlig del af familien. Derfor sænker der sig også en speciel stemning over stuerne, når det lille familiemedlem pludselig får det dårligt.

Virksomhed

AniCura

Webside

https://www.anicura.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. juli

Få den bedste behandling på Holbæk Dyrehospital

Vil du hjælpe dine kæledyr til hurtig heling? På Holbæk Dyrehospital mødes du af professionelle og varme hænder, som giver dine mindste venner den bedste behandling. Her vil både du og dyrene føle jer trygge.

Oplever du udfordringer med øjenbetændelse hos din kat? Der er en udvej

Ligner din kat ikke helt sig selv? Rødme, hævelse og varme øjne er tydelige symptomer på øjenbetændelse hos kat.

Betændelsestilstanden kan skyldes en række underliggende årsager, som de dygtige dyrlæger på Holbæk Dyrehospital kan finde på kort tid. Det er nemlig ikke uden betydning, hvorfor din kat rammes af øjenbetændelse.

Sådan behandles øjenbetændelse hos kat på

Mistænker du, at din kat har øjenbetændelse? Øjenbetændelse hos kat er en almindelig sygdom, og nogle mjavende misser rammes ofte af den irriterende tilstand.

På Holbæk Dyrehospital tager det professionelle personale hånd om patienten, som behandles med øjendråber eller i sjældne tilfælde antibiotika.

Dit kæledyr er i de bedste hænder på Holbæk Dyrehospital

Det er altid en svær beslutning, når kæledyret skal opereres, røntgenfotograferes, vaccineres eller på anden måde tages ud af hjemmets trygge rammer.

Derfor må det være en afgørende faktor for dig at vide, at din bedste ven overlades til professionelle og varme hænder på Holbæk Dyrehospital, som yder den omsorg, du normalt selv ville give.

Du får svar på alle dine spørgsmål

Føler du dig utryg eller bekymret?

På Holbæk Dyrehospital er den gode kommunikation det bærende element, når dit kæledyr skal behandles. Det er nemlig en forudsætning for, at du trygt kan lægge dine mindste venners udfordringer i professionelles hænder.

Nu er familien samlet igen

Gensynsglæden er stor, når du har været adskilt fra dit kæledyr, uanset om grunden har været en operation på Holbæk Dyrehospital eller fordi du har været på arbejde eller ferie.

Er der noget bedre, end når kaninen kommer hoppende, hundens hale logrer og katten spindende smyger sig om dine ben?

Du får et raskt og friskt kæledyr med hjem igen

Det er først, når kæledyret er tilbage i hjemmet, at hele familien for alvor er samlet igen.

Derfor kan du også se frem til at få et raskt og friskt kæledyr tilbage på matriklen efter et besøg på Holbæk Dyrehospital.