Business

Undgår du at smile, eller er mundvigene begyndt at vende nedad på grund af dårlige tænder? Ingen bør gå og være ked af sine tænder eller ligefrem undertrykke sit smil.

Virksomhed

MinTandtekniker

Adresse

Vesterbro 44A, 9000 Aalborg

Telefon

98 770 770

E-mail

info@mintandtekniker-aalborg.dk

Webside

https://mintandtekniker-aalborg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. september

Få dit gamle smil tilbage

Medtagne tænder er ikke noget, at være flov over, men man kommer ikke udenom, at smilet er noget af det første andre mennesker ser. Uanset alder er det i dag muligt at få flotte tænder ved hjælp af tandimplantater.

Uanset protesetype, er dét at lave proteser et detaljeret og omhyggeligt håndværksmæssigt arbejde. Man kan derfor være tryg ved processen, men inden du tager beslutningen om en protese, så bør du undersøges hos en professionel, som kan vejlede dig til den optimale løsning.

Nye tænder uden budgettet skrider

Der findes mange forskellige proteser i forskellige prisklasser afhængig af type og varighed af garanti. Her kan være tale om delprotese eller helprotese. En delprotese, også kaldes unitor, erstatter en eller flere tænder, og den kan laves i forskellige materialer.

En helprotese, for eksempel en erstatning af overmundens eller undermundens tænder, kan være nødvendig på grund af en lang række ting såsom medicinering, sygdom eller lignende. En helprotese giver dig et stort, smukt smil. Der er flere metoder til, hvordan protesen sættes fast, eksempelvis med vakuum, en speciel aftryksmetode eller ved at indoperere plantatet.

Du behøver ikke at bekymre dig om protese og tandtekniker priser. Blandt andre tilbyder MinTandtekniker i Aalborg gratis rådgivning og rentefri afdragsordning. Så kan du få smukke tænder igen, uden at din økonomi falder fra hinanden. Det er ligeledes værd at undersøge, om du er berettiget til et tilskud hos kommunen. Dette gælder især, hvis du er pensionist og har helbredskort.

Få dit gamle smil tilbage

Glæden ved at få sit smil tilbage er uvurderlig, men vigtigst af alt er, at det er en naturlig tandprotese - altså en protese, som på ingen måde ligner en tandprotese, men snarere dít gamle smil. Dette gøres med simple men effektive teknikker som små skævheder i bidet, farve der matcher huden og naturtro gummer.

Dermed skabes der et sæt tænder til dig, som er tilsvarende til dine gamle tænder eller nogle endnu pænere. Så kan du få netop de tænder, du ønsker, til den rette pris.