Annonce

Få en synsprøve hjemme hos dig selv

Hvis du har nedsat mobilitet eller er oppe i alderen, kan det at skulle til optikeren virke som en krævende opgave, især når synet også kniber. Men i dag findes der andre muligheder.

Virksomhedsprofil 06. juni 2019

I dag er det nemlig muligt at få optikeren ud til dig i dit eget hjem, hvor du får foretaget synsprøven i vante og trygge rammer. På denne måde kan man, nemt og sikkert komme til at se igen, uden alt besværet med at skulle finde en optiker. Her finder optikeren i stedet dig.

Hjemmesynsprøve er en fordel

Fordelene ved at få foretaget en synsprøve i dit eget hjem er blandt andet, at du tillader optikeren at tilpasse dine briller til det lysniveau, der er i din bolig. Du får derfor et langt bedre resultat end ved en optikerbutik. Her får du langt det bedste resultat og en brille, som er præcist tilpasset dine behov.

Det kan for mange ældre være en krævende opgave, enten at skulle ud at gå eller køre efter en optiker. Derfor kan det være en klar fordel at lade optikeren komme hjem til en selv, så man ikke slider på sig selv mere end højest nødvendigt. Og så er den største fordel jo, at man kommer til at kunne se igen.

Det er ligemeget, hvor du bor

For hjemmeoptikeren er det lige meget, hvor du bor i landet. Om det er Aalborg, København eller i den fjerneste afkrog af Fyn, så kommer de ud til dig og hjælper dig med at få synet tilbage. Optikerne hos Hjemmeoptik, kommer ud til dig, der hvor du bor, så du ikke skal bøvle med hverken transport eller noget andet.

De hjælper dig med at finde lige den brille du står og mangler, så du igen kan nyde synet af din familie eller den flotte natur. Endvidere tager de gerne på besøg hos både arbejdspladser og plejehjem.

Hjemmeoptik

, 0

Website:
https://hjemmeoptik.dk/
Annonceret indhold

Nyeste