Business

Råder du over et parkeringsareal? Hos COPARK ApS kan du få gratis parkeringskontrol i Aalborg og resten af landet. Herunder kan du se, hvorfor det er smart at gøre brug af.

Virksomhed

Copark

Webside

https://copark.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. juni

Få gratis parkeringskontrol i Aalborg

Med parkeringsservice af COPARK er du garanteret en god og fleksibel løsning, som gør, at dit parkeringsareal bliver mere attraktivt at benytte for de personer, der er de retmæssige brugere af arealet. Samtidig får du del i de indtægter, der genereres på baggrund af gebyrer.

Faktisk er COPARK blandt de parkeringsselskaber, der tilbyder den største deling af overskuddet. Du kan således få helt op mod 300 kr., når en person bliver pålagt et gebyr. Det skyldes, at COPARK er et 100 % danskejet selskab, der ikke skal betale dele af overskuddet til en internationalt pensions- eller kapitalfond.

Sammensæt din parkeringskontrol, så den matcher dit behov

COPARK er et forholdsvist nyt parkeringsselskab, der blev stiftet i 2018. Siden er der blevet indgået talrige aftaler med kunder i Aalborg og resten af landet. Det skyldes naturligvis blandt andet, at parkeringsservicen er gratis, men der er også flere faktorer, der påvirker parkeringsselskabets popularitet.

Du har mulighed for at få sammensat en pakke, der matcher netop dit behov. Det betyder, at du kan få stor indflydelse på den endelige løsning. Du vælger eksempelvis selv, om du ønsker at parkeringspladsen skal være bemandet eller ubemandet.

Du kan læse mere om mulighederne for parkeringskontrol på COPARKs hjemmeside.

Uddannede parkeringsvagter

Opstår der behov for ændringer i din aftale, kan du altid kontakte vagtcentralen, som sikrer, at der sendes bemanding til parkeringspladsen. Alle vagter, der anvendes af COPARK, er uddannede, så de er i stand til at varetage stort set alle situationer og eventuelle uoverensstemmelser.

Du skal altså ikke være nervøs for, om der opstår situationer, der kan løbe ud af kontrol. Når først du har indgået en aftale, bliver al kontrol varetaget af kompetente og professionelle parkeringsvagter, som kan håndtere alle situationer.

Du får din egen parkeringsrådgiver

Når du vælger COPARK som parkeringsselskab, får du tilknyttet din egen parkeringsrådgiver fra første dag. Vedkommende vil hjælpe dig med at sammensætte en pakke, der matcher dit behov og ambitionsniveau, så du er sikker på, at du får præcis den service, der egner sig til dit parkeringsareal.

Hvis der på et tidspunkt opstår behov for at få ændret i aftalen, er det blot at ringe eller sende en mail til din parkeringsrådgiver, som efterfølgende vil guide dig til, hvordan ændringer kommer til at træde i kraft.

Samtidig er det en fordel, fordi du kun har én kontaktperson, som du skal kontakte, når der er noget, du skal have hjælp til eller svar på. Det betyder også, at du ikke skal frygte, at information går tabt.

Nem og simpel administration

Du skal ikke være bekymret for, om det er vanskeligt at administrere din parkeringsplads. Først og fremmest er der ikke meget, du skal gøre selv, da din parkeringsrådgiver står for det mest. Herudover er det naturligvis muligt for dig selv at vælge, hvem der skal have adgang til din parkeringsplads.

Du kan således selv tilføje nye brugere af parkeringspladsen, hvis du ønsker det. På den måde kan du blot indtaste nummerpladen på en ny bruger, hvorefter vedkommende får adgang til parkeringsarealet. Efterfølgende får han eller hun sit eget login, som gør det muligt selv at administrere parkeringspladsen - hvis vedkommende eksempelvis får ny bil og skal skifte nummerplade, er det nemt at ændre i administrationspanelet.

For boligselskaber og virksomheder i Aalborg

COPARK tilbyder parkeringsservice for boligselskaber og virksomheder, der er beliggende i Aalborg og resten af landet. Som beboer i en boligejendom kan det være frustrerende, hvis der ikke er nogle ledige parkeringspladser, fordi de er optagede af uvedkommende bilister.

Det er altså med til at sikre en højere tilfredshed blandt beboerne, når der er mulighed for at parkere i nærheden af ens lejlighed. Det samme gør sig gældende for butikker, restauranter, kontordomiciler, hoteller og lignende, hvor gæster og ansatte skal have dem adgang til parkeringsmuligheder. Det er med til at sikre en højere tilfredshed blandt de personer, der besøger ens ejendom.