Annonce

Få hjælp i en svær tid

Døden er en uundgåelig del af livet, og med tiden skal vi alle opleve at miste et menneske, som stod os nær. Sorgen kan være svær at håndtere, og derfor kan du som pårørende få en hjælpende hånd, hvis du opsøger en bedemand.

Virksomhedsprofil 16. juni 2021

Praktiske opgaver efter dødsfaldet

Bedemænd kan være behjælpelige med en lang række praktiske opgaver, som for pårørende kan virke besværlige og uoverskuelige midt i sorgen. En bedemand kan eksempelvis hjælpe med planlægning af begravelsen eller bisættelsen samt hjælpe med dødsannonce, juridiske foretagende og valg af gravsted.

Ved at lade en bedemand varetage de praktiske opgaver, betyder det, at I som pårørende ikke bliver overskyllet af et hav af opgaver. I stedet kan I bruge tiden på det der vigtigt, nemlig at være sammen i den meget svære tid.

Tal om sorgen

Døden kan være svær at tale om, men ikke desto mindre kan det være vigtigt i forbindelse med at bearbejde sorgen. Bedemænd kender alt til dette, og deres vigtigste opgave er derfor at skabe en tryg relation til de pårørende, der rækker ud efter hjælp.

Det første led i forbindelse med planlægning af afskeden består derfor af personligt møde, hvor pårørende får sat ansigt på bedemanden. Under mødet vil du som pårørende få mulighed for at fortælle om hele situationen og relationen til afdøde samt italesætte ønskerne til afskedsceremonien. Her vil bedemanden komme med råd og vejledning til, hvordan I kan bearbejde sorgen ved at sikre en personlig og smuk afsked.

Bedemand Aalborg

Midt i sorgen kan det være svært at tage stilling til, hvilken bedemand man skal vælge. Det er vigtigt at vælge en bedemand, som besidder værdier såsom omsorg, empati og respekt. Derudover er det vigtigt at vælge en bedemand, som du føler dig tryg ved, da dette har stor betydning for det videre forløb og sorgprocessen.

Ønsker du at få en god fornemmelse af bedemanden, kan det være en god idé at tage telefonisk eller fysisk kontakt til vedkommende, inden du træffer dit valg. Du kan finde en bedemand med begravelsesforretning i Vejgaard, Aalborg , som hjælper med at varetage de praktiske gøremål og give tryghed i en svær tid.

Jyske Begravelser

, 0

Website:
https://stroembegravelser.dk/
Annonceret indhold

Nyeste