Business

Det kan være en udfordring af lave egen hjemmeside eller egen webshop, men der er heldigvis hjælp at hente på den front.

Virksomhed

useWeb

Adresse

Højgårdsvej 25, 8620 Kjellerup

Telefon

+45 29 72 55 40

E-mail

mail@useweb.dk

Webside

https://useweb.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. februar

Få hjælp til opsætning af din hjemmeside eller webshop

Går du med drømmen om at starte din egen virksomhed, eller har du allerede din egen virksomhed, men har ikke lige fået styr på hjemmeside eller webshop? Så kan du med fordel benytte dig af et erfarent webbureau, så du kan komme godt fra start.

Hvorfor er en god hjemmeside vigtig?

En god hjemmeside er vigtig, fordi den afspejler din virksomhed og dit brand. Som virksomhed vil man som regel gerne fremstå professionel og troværdig. Derfor kan opsætningen af din hjemmeside være altafgørende for, om du tiltrækker kunder. Webbureauer er eksperter på området, og kan derfor hjælpe dig med et simpelt og professionelt webdesign, der er overskueligt for dine kunder.

Ydermere er der mange virksomheder, som benytter sig af webbureauer, der kan hjælpe dem med SEO (Search Engine Optimization), for at blive mere synlig i diverse søgemaskiner, primært Google. Et webbureau er nemlig skarpe til at fremhæve de rigtige søgeord, så du kan komme længere op i ranking på Google eksempelvis. Jo højere ranking din hjemmeside har, jo større chancer er der for, at dine kunder rent faktisk besøger din hjemmeside.

Opsætning af webshop

Når du skal oprette en webshop, er der mange muligheder og mange platforme at vælge i mellem. Den løsning de fleste virksomheder vælger verden over, er en Magento webshop.

Når du køber en Magento webshop, ejer du den selv i modsætning til mange andre løsninger, hvor man betaler dyre abonnementer. På den måde er du heller ikke begrænset af, at det kun er ét bureau, der kan varetage udviklingen af din webshop.

Derudover er der også stor fleksibilitet med Magento, da det rummer et væld af muligheder, hvor det kun er fantasien, som sætter grænser i forhold til opsætning og design.

Hvis det lyder som noget for dig og din virksomhed, så benyt dit af et Magento bureau og kickstart din webshop.