Business

Hvilken blazer skal du have på til julen og de mange julefrokoster? Herretøjskæden Wagner i Aalborg Storcenter giver her nogle gode bud på de nyeste tendenser. Du skal især holde øje med ”Da farfar var ung”-blazeren.

Virksomhed

Wagner

Adresse

Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV

Telefon

+45 72 45 45 82

E-mail

aasc@wagner.dk

Webside

https://www.wagner.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 7. november

Få inspiration til din næste blazer fra Wagner i Aalborg

Det er blevet koldt og mørkt i Aalborg. Det betyder blandt andet, at flere kommer ind i varmen i Aalborg Storcenter. Her ligger 80 specialbutikker, som byder på alt, hvad du har brug for til jul. Her ligger der blandt andet også herretøjskæden Wagner.

”Vi er gode til den semi-casual mand, der både skal have jeans, skjorte og habitjakke til at spille sammen,” siger Morten Thiesen. Han arbejder i Wagner og rådgiver mænd i, hvordan de skal klæde sig på til de kommende julearrangementer. Vi spurgte ham om, hvad der sker lige nu indenfor blazere, som traditionelt set er en vigtig del af juleuniformen.

Når vejret skifter, tager vi det mørke tøj på

Generelt er der et skifte i blazerens farve og materialer, når vejret bliver mørkere. Så øges salget af mørke blazere, og mønsteret på blazerne skifter også. ”Det er især de mørke blazere, grå og sorte med tæt pasform, samt blazere med tern og striber, som vi sælger i de kommende måneder”, siger Morten og fortsætter: ”I sommer var det omvendt. I juli og august var det bryllupssæson, og der var det i høj grad de lyse blazere, der blev solgt”.

Han forklarer derudover, at hvis du gerne vil have en kvalitetsblazer, så er det uldblazeren, som du skal prøve. Du betaler lidt mere end for de andre blazere, som indeholder mere polyester.

Wagner går ind og afdækker dit behov, når du skal have en blazer. Det betyder blandt andet, at de finder ud af, hvilke bukser der passer til dit valg af blazer. ”Vi sælger mest jeans til blazere, men det er nok mere en vanesag, da jeg også selv går med det. Chinos passer desuden også godt til blazere – det kommer helt an på lejligheden og temperamentet,” konkluderer Morten.

”Da farfar var ung”-blazeren er populær

Morten siger, at det der rykker lige nu hos dem, er en sandfarvet blazer med et sort mønster, der er inspireret af, da farfar var ung. ”Det er en casual stil, at gå i noget moderne og afslappet tøj, der samtidig har et glimt af de gamle dage”.

Du kan se hele udvalget af blazere på Wagners hjemmeside her, inden du besøger Morten i Wagner i Aalborg Storcenter.