Business

Har du nogensinde tænkt over, om du arbejder under sikre forhold på din arbejdsplads?

Virksomhed

Kee Safety

Telefon

41 10 26 00

E-mail

nordicsales@keesafety.com

Webside

https://kee-safety.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. oktober

Få styr på sikkerheden på din arbejdsplads: Faldsikring og sikkerhedsudstyr

Selvom du ikke umiddelbart kan forestille dig nogen fare på dit arbejde, er der stadig mange ting på langt de fleste arbejdspladser, der kan resultere i en arbejdsulykke. Derfor er det ekstremt vigtigt, du passer godt på dig selv og dine (arbejds)kræfter.

Ord som faldsikring og sikkerhedsudstyr er helt sikkert ikke fremmedord for dig – men hvad skal du faktisk forstå ved dem? Det tager vi et kig på her nedenfor.

Med faldsikring på byggepladsen kan du trygt bevæge dig i højderne

Faldsikring og Kee Klamp er relevant for dig, der arbejder på en byggeplads – men det er til gengæld også meget relevant.

Med faldsikring menes der både kollektive og personlige faldsikringssystemer, som skal sikre, at du ikke kan falde ned fra høje arbejdspositioner. Det kan blandt andet ske via sikring af ovenlysvinduer, gangbroer og en sikkerhedsrækværk til tagkant.

Med Kee Klamp kan du gøre din arbejdsplads ekstra sikker

Arbejder du på en byggeplads, er du måske før stødt på Kee Klamp-fittingen, som er et system, der sørger for at forbinde rørfittings til at lave stabile rørkonstruktioner.

Kee Klamp kan for eksempel bruges, når der på din byggeplads skal laves sikkerhedsrækværk eller en ståltrappe, så du og dine kolleger trygt og sikkert kan bevæge jer rundt oppe i højderne.

Sådan finder du den rørfittings-løsning, der passer allerbedst til dig

Der er uanede muligheder med Kee Klamp. Og det er samtidig et billigt alternativ til svejsning. De smarte rørfittings findes i forskellige størrelser, så der er mulighed for at få den løsning, der passer allerbedst til netop din byggeplads.

Foretrækker du, at du og dine kolleger med ro i maven kan bevæge jer rundt oppe over jorden? Så er det helt sikkert Kee Klamp, der er jeres løsning, når I skal vælge finde den helt rigtige form for faldsikring.

Er du i tvivl? Spørg din sikkerhedsrepræsentant

Føler du dig helt på bar bund, når det kommer til sikkerhed og faldsikring på arbejdspladsen? Så kan du altid begynde med at kontakte din sikkerhedsrepræsentant. Han eller hun vil hurtigt kunne besvare de spørgsmål, du måske har.

Har din arbejdsplads ikke en udvalgt sikkerhedsrepræsentant, vil det være din arbejdsleder og arbejdsgivers ansvar at besvare dine spørgsmål. Så tøv ikke med at opsøge hjælp.