Business

Selvom tiderne er skiftet, og de varmere temperaturer så småt er begyndt at få tag i landet, så går der som bekendt ikke lang tid før, at vinteren kommer tilbage med fuld smæk på.

Virksomhed

Pejseringen

Adresse

Silkeborgvej 88, 7400 Herning

Telefon

97 22 20 88

E-mail

Salg@Pejseringen.dk

Webside

https://www.pejseringen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. april

Få styr på vinterforberedelserne så tidligt som muligt

Det danske klima er lunefuldt, og man kan derfor ikke være sikker på, om sneen og kulden kommer snigende allerede i slutningen af oktober.

Af netop denne grund er det en god idé at få styr på vinterforberedelserne, allerede mens sommerens solstråler varmer huset op. Hvis man begynder at forberede sig for sent, så kan man risikere at stå med et koldt hus, når vinteren endelig kommer - dét er ikke en ønskværdig situation at stå i.

Få tætnet huset alle de steder, hvor vinden suser ind

Hvis du bor i et hus af ældre dato, så oplever du med garanti indimellem, at vinden suser lige ind igennem mikroskopiske sprækker, der ikke desto mindre er med til at gøre stuen kold. Sprækker i murværket er meget normalt, men for varmeregningens skyld er det en god idé at gøre noget ved dem, mens temperaturerne er til det. Det kan være gavnligt at få lokaliseret problemerne i murværket – eventuelt med hjælp fra en professionel - og derefter få dem udbedret så hurtigt som muligt. Dermed står man ikke i femte time og mangler en professionel til at klare arbejdet i sidste øjeblik. Herudover bør du gå alle vinduer og døre efter og tjekke, hvorvidt tætningslisterne nu også stadigvæk er tætte. Denne udskiftning er let og billig at klare, og det er derfor anbefalingsværdigt at få gjort i sommermånederne.

Investér i en varmegivende pejs

Der er ikke noget mere hyggeligt end en åben eller lukket pejs, der med sine varmegivende stråler sørger for både varme og hygge i dagligstuen. Denne glæde er naturligvis forbeholdt for dem, der har et hus med skorsten, men hvis dette er tilfældet, så kan det være en seriøs overvejelse at investere i en af de flotte pejse. En pejs kræver ikke meget vedligeholdelse, den er billig i drift, og den bringer skovens hygge direkte ind i stuen. Dermed kan du spare på den dyre el- eller fjernvarme og samtidig få en pejs, der bidrager positivt til husets værdi.

Der findes mange forskellige pejse på markedet, og derfor handler det om at gøre sit forarbejde og udvælge den helt rette pejs til stuen - gerne før efterårets blæsende måneder. Et godt bud på en forhandler af pejse til en god pris ville være pejseringen, som er en dansk webshop med produkter af højeste kvalitet.

Få tjekket installationer og renset nedløbsrør

Selvom vinteren kan være en ubehagelig størrelse til tider, så er det efterhånden blevet kutyme, at der falder mere regn end sne fra oven. Dette stiller store krav til dine nedløbsrør, der helst ikke skal være stoppede, når det først begynder at regne meget. Stoppede nedløbsrør kan give mindre oversvømmelser i kælderen eller den lavtliggende stue, og i mange tilfælde kan dette forhindres ved at rense rørene, mens sommerens sol bager ned.

Herudover bør man altid benytte sommeren til at gennemgå nogle af husets kritiske installationer for at se, om de er gearet til hård frost. Dette drejer sig eksempelvis om ikke-isolerede rør i skunke og udhuse, der ved selv let frost kan risikere at fryse til is. Dette kan ødelægge morgenbadet, der bliver en meget varm fornøjelse, ligesom det kan føre til frostsprængte rør med vandskader til følge. Derfor bør man altid gennemgå diverse installationer, der har med vand at gøre, før vinteren lægger sig som en dyne hen over landet.