Business

Trends er en svær ting at gisne om, men tager du årstiderne som udgangspunkt, er det i det mindste nemt at gøre sig kvalificerede gæt inden for nogle overordnede rammer.

Virksomhed

Tøjpris.dk

Webside

https://tojpris.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. oktober

Fem vintertrends du skal holde øje med i 2021

Om sommeren vil det være let og luftigt tøj, der ikke består af for mange individuelle stykker, der dominerer. Om vinteren, som vi går i møde, er det de mørke nuancer og kraftige, men formfuldendte gevandter, der vil dominere.

Ekstra lange ærmer er både funktionelle og yndige

Visse mere specifikke trends tegner dog til at ville slå igennem ved årets vinterkollektioner, hvis du tjekker de større modemagasiner. Ekstra lange ærmer er blevet spået et comeback i vinteren 2021, da ærmerne, der stopper længe efter håndleddet, rent funktionelt kan foldes op eller ud, til du føler den skærmende effekt mod kulde, du ønsker. Æstetisk giver lange ærmer kvinder en yndig silhuet.

Kombinér ponchoer med damestøvler for et indbydende vinterlook

Tykke kapper og ponchoer kan du også forvente at se lidt flere af som et alternativ til vinterjakken, efterhånden som vinteren gør sit indtog, og de går godt sammen med damestøvler , der går til knæene. Læder er det umiddelbart oplagte valg til støvlerne, både fordi materialet får det bedste frem i de jordfarver, ponchoer tit og ofte kommer i, og fordi det giver vinterstøvler af stærk kvalitet.

Vinterfrakker i kunstig pels skærmer mod vind og er etisk forsvarlige

Vinterfrakker vil dog være en nødvendighed ved længere tid udendørs, eller hvis vinden giver en så bidende kulde, at en kappe alene ikke kan beskytte dig. Pelsfrakker med autentisk pels sidder lidt i skammekrogen for tiden, men markedet for frakker med kunstig pels kan nok forvente et lille boom.

Glinsende, metalliske farver bringer mørke årstider det bedste frem i

Hvor pelsfrakker har en prangende effekt som følge af deres kraftige tekstur og store folder, kan du som alternativ gøre dig bemærket ved at iklæde dig metalliske farver, der spås at komme på mode igen til vinter. Guldsweaters, pailletter og glinsende jakker passer fantastisk til den lysfattige vinter.

Hav et lækkert og luftigt strik på i skiloungen

Ved vintertøj skal du ikke blot forstå tykt tøj til udendørs brug – sæsonen fører nemlig også skønne kollektioner med sig med indendørs fokus. Tager du på skiferie, skal du kunne smide skidragten efter en tur ude på pisterne for så at afsløre noget smukt strikketøj, der er luftigt, varmt og komfortabelt

.