Business

Skal du og din partner med tanker om et bryllup i den nærmeste fremtid? Så er i sikkert også i gang med at blive enige om at hvor vielsen skal foregår og festen ikke mindst.

Virksomhed

Roughdiamonds.dk

Adresse

Bredgade 56, 1260 København K

Telefon

20207086

E-mail

info@roughdiamonds.dk

Webside

https://roughdiamonds.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. september

Find de perfekte vielsesringe til brylluppet

Udover at skulle sige ja til hinanden er der en anden ting, som I ikke må glemme: jeres vielsesringe. Det kan være en god ide at starte jagten på de perfekte ringe tidligt, så ringene kan blive præcis som I ønsker dem, da I jo forhåbentligt skal gå med jeres vielsesringe i mange år. Derfor bør ringene afspejle jeres personlighed. De fleste guldsmede tilbyder et stort udvalg af forskellige ringe, således at I kan finde en, der passer til lige netop jeres stil.

Et symbol på evig kærlighed

Jeres vielsesringe er et symbol på evige kærlighed mellem jer som par. De er et minde fra den dag, hvor I sagde ja til hinanden. I bør derfor nøje overveje ringenes design. Skal de være i guld eller sølv? Skal de have diamanter eller andre sten? Og skal ringene være indgraveret med eksempelvis jeres initialer, eller datoen for jeres bryllup. Ja der er mange ting, som man bør have med i sine overvejelser inden man køber sine vielsesringe. Det kan derfor også være en god ide at opsøge vejledning.

Speciallavede vielsesringe

Når du træder ind i de fleste guldsmede vil du se, at de har et udvalg af vielsesringe, men i mange tilfælde er disse ringe blot til inspiration. Jeres ringe vil nemlig ofte blive lavet specielt til jer, så de passer perfekt til lige netop jer. Det betyder også at det er muligt at sætte sit personlige præg på ringene, ja faktisk er det kun fantasien som sætter grænser. Hvordan selve designet af vielsesringene foregår varierer fra gang til gang og afhænger af den enkelte par og deres præferencer.

Gå på opdagelse hos jeres guldsmed og lad jer inspirere. Skal bruden også bære andre smykker på den store dag, kan det være en fordel at tænke disse med i udvælgelsen af vielsesringe.

Sæt jeres personlige præg på vielsesringene

Har I allerede en ide til, hvordan ringen skal se ud? Medbring gerne jeres egne idéer, det kunne være i form at en pinterest side, eller avisudklip. De fleste guldsmede er altid meget hjælpsomme og tager gerne jeres idéer med i betragtning. Det trods alt jer, der skal gå med ringene til evig tid. I skal derfor heller ikke være bange for at tænke stort og ud af boksen, så jeres vielsesringe bliver præcis som I ønsker dem.

I kan også altid medbringe arvestykker fra familien, som I gerne vil have inkorporeret i de nye ringe. Mange guldsmede kan smelte de gamle smykker, så de får nyt liv i jeres vielsesringe.