Business

Står du midt i et renoveringsprojekt? Eller går du med drømmen om, at du en dag skal sætte dit hus i stand? Så ved du også, at vægfarven spiller en stor rolle.

Virksomhed

Decofarver

Webside

https://decofarver.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 6. april

Find den perfekte maling til dit hjem

Men når vi skal ud og vælge maling, tænker vi alt for ofte udelukkende på farven, og glemmer netop at overveje selve malingen. For maling er på ingen måde bare maling, og du kan opleve store forskelle på kvaliteten, hvis du selv vælger at stå for malerarbejdet. Alt for mange oplever nemlig, efter at have malet en væg, ikke er tilfredse, og fortryder at de ikke brugte en professionel maler. Sådan behøver det dog ikke at være. For du kan også få maling af professionel kvalitet. Et godt bud på dette er Beck og Jørgensen maling.

Maling som i de gode gamle dage

Beck og Jørgensen maling, er maling som i de gode gamle dage. Det er et håndværk at producere god maling. Det har Beck og Jørgensen maling forstået, og de har nu stået for at producere maling af høj kvalitet, gennem tre generationer. Tre generationer, hvor nøgleord som kvalitet og holdbarhed, er gået i arv fra generation til generation. I dag er virksomheden beliggende nord for København, hvor de beskæftiger 90 ansatte. Dansk når det er bedst.

Det miljørigtige valg

Vi lever i en tid, hvor der bliver mere og mere opmærksomhed på miljøet. Vi skal tage de rigtige valg, både for planeten, men også for vores egen sundheds skyld. Bruger vi de forkerte kemikalier, kan det få fatale konsekvenser. Det er noget, som også Beck og Jørgensen maling har fokus på. Beck og Jørgensen maling, har taget flere aktive beslutninger i den retning, og de arbejder målrettet mod fire af FN’s verdensmål. Ydermere var Beck og Jørgensen maling de første til at udvikle en vægmaling, som blev godkendt Astma- og allergiforbundet i Danmark. Det er altså tydeligt, at man her kan handle maling med god samvittighed.

Mal som de professionelle

Vælger du selv at male dine vægge, kan der være mange penge at spare. Men som vi nævnte i indledningen, sker det ofte, at man står tilbage med en følelse af fortrydelse. Det skyldes, at der er en grund til at professionelle malere også bruger maling af professionel kvalitet. Det kan du også komme til med Beck og Jørgensen maling. Det er nemlig en maling, som mange malere også benytter.