Business

Vi kender stort set alle sammen situationen. Mobilen er lav på strøm om aftenen, man lægger den til opladning og opdager så næste morgen, at der kun er 5 procent strøm på.

Virksomhed

iPhoneopladere.dk

Telefon

2190 4018

Webside

https://iphoneopladere.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. april

Find det bedste ladekabel

Det er frustrerende, når opladeren går i stykker - specielt når man skal bruge den allermest. Vi er stødt på et spørgsmål, der bliver stillet igen og igen. Er der forskel på opladerne og kablerne i kvalitet? Ja, det er der.

Der findes mange forskellige slags ladere og kabler på markedet, og størstedelen af dem er kopivarer. Det afspejler sig sjældent på andet end prisen, lige indtil opladeren ikke virker mere. Det er også set i flere tilfælde, at billige kopier af de originale opladere bryder i brand, simpelthen fordi sikkerheden er sparet væk. Et perfekt eksempel er Apple-opladerne, som kan fås i tusind udgaver og til et hav af forskellige priser. Har man fået fat i en uoriginal lader, er der i mange tilfælde brandfare, fordi laderne og kablerne er lavet af et forkert og billigt materiale.

Vær realistisk omkring prisen

Når du skal finde det bedste kabel, er det derfor vigtigt at være realistisk omkring prisen – for man får typisk, hvad man betaler for. En iPhone lader af god kvalitet er derfor ikke den billigste af dem alle. Men med lige præcis en lader til iPhone, er der dog forskellige måder at kvalitets-sikre sig på. Først og fremmest kan man finde ud af, om kablet er MFi-certificeret. Det er Apples licensprogram, og det bruges som Apples egen ”godkendelse” af produktet. På den måde sikrer man, at kablet ikke er en lav-kvalitets kopi, der kun holder et par uger.

Når det gælder Micro-USB, som bruges til alle Android-telefoner og et hav af andre gadgets, er det dog straks sværere. Der er ingen overordnet leverandør af disse, der kan kvalitetssikre varen, så her skal man være vågen. En god tommelfingerregel er at gå efter de kabler, der er garanti på. Der er forhandlerne så sikre på deres kabler, at de ikke regner med, at du får brug for et nyt inden for garanti-perioden. Hvis uheldet skulle være ude, er det bare at kontakte forhandleren og bede om et nyt, såfremt garantien stadig er gældende.