Business

Er du på udkig efter en ny bolig i Vesthimmerland Kommune, så kan du med fordel lade blikket glide nedover denne tekst.

Virksomhed

Mæglerfirma Asger Larsen

Webside

https://www.maegleren.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. oktober

Find din næste bolig i Vesthimmerland Kommune

I denne artikel bliver du klogere på, hvorfor de tre største byer i Vesthimmerland Kommuner er en oplagt destination for dig.

Havnebyen Løgstør

I den nordlige del af denne kommune finder du Løgstør. Byen går under navnet muslingebyen, da den er en evig kilde til muslinger. Når du passerer byskiltet, vil dine øjne møde et hav af forskellige skulpturer, der anerkender byens varemærke - nemlig muslinger.

Løgstør er en oplagt mulighed for børnefamilien, eller til dig, der elsker et rigt foreningsliv. Byen emmer af rolig atmosfære, hvor byens børn kan få en tryg barndom. Derudover findes der gode idrætsforeninger, og du kan ligeledes tage op på byens golfbane med udsigt over den naturskønne kanal.

Kommunens pulserende by

Aars er Vesthimmerlands største by, der virkelig er oplagt, hvis du skal shoppe indenfor denne kommune. I Aars centrum ligger butikkerne som perler på en snor, derfor har du rig mulighed for at skaffe, hvad du behøver. Derudover indeholder byen gode muligheder for skolegang for børnene, da byen har flere folkeskoler samt gymnasium for de ældste.

Aars danner desuden rammen for flere årlige og store arrangementer i kommunen, hvilket blandt andet sker i Messecenter Vesthimmerland, eller i byen til den årlige Kimbrerfest.

Skønne Farsø

Lidt mere vestpå finder du byen Farsø. Byen er først og fremmest kendt for at være fødested for de store danske forfattere Johannes V. Jensen og Thit Jensen. Derudover adskiller Farsø sig ved at være den eneste by i Vesthimmerland med et overdækket center. I Farsø Rådhuscenter kan du shoppe løs i 14 specialforretninger og 3 supermarkeder.

Byen indeholder desuden gode idrætsmuligheder i Dronning Ingrid Hallerne, der råder over flere haller mv.

Bolig i Vesthimmerland Kommune

Er du blevet fristet af de mange muligheder, som Vesthimmerland Kommune byder på? Så kan du med fordel opsøge en ejendomsmægler i Vesthimmerland, der kan skaffe dig nøglen til din drømmebolig.