Business

Det kolde vejr har fundet vej til 2020, og nu gælder det om at klæde dig godt på, inden du bevæger dig udenfor. Vinterjakke, tørklæde og nogle gode vinterstøvler. Men hvilke støvler kan du finde på markedet i år? Det kan du blive klogere på lige her.

Virksomhed

Det Gamle Mejeri

Adresse

Blokhusvej 15, 9490 Pandrup

Telefon

98 20 49 49

E-mail

info@det-gamle-mejeri.dk

Webside

https://det-gamle-mejeri.dk/dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 17. november

Find dine vinterstøvler her

Den høje støvle

Damemoden ser mere og mere til den høje støvle, fremfor den klassiske chelsea boot, som er en ankelstøvle, som kom frem for 4-5 år siden. Sidenhen har vi set støvler, der går over knæene, som har været både elsket og hadet, og nu ser vi altså en rigtig god mellemting.

Den høje støvle, som er kommet frem i efteråret 2020, stopper først oppe på skinnebenet. Her har det populære mærke, Angulus, lavet en rigtig lækker skindstøvle med elastik i siderne og i skindforet, således der ikke er behov for en lynlås til at lukke støvlen med.

Angulus har også lavet en lidt højere støvle med lynlås lukning, som også bliver produceret i skind.

Med eller uden foer?

Uanset højden på din vinterstøvle, bør du også gøre op med dig selv, om din støvle skal være foret. Har du kolde tendenser ved fødderne, kan dette være en rigtig god ide, især når vinteren kommer og sneen begynder at falde.

Der findes naturligvis flere forskellige grader af forede støvler, og her må du trække på de forrige års erfaringer - hvad virker bedst for dig? Skal der slet ikke være foer i, skal der være en lille smule eller skal der gemme sig en hel fårepels nede i støvlen? Det ved du bedst selv.

Angulus sko

Du kan finde sko til alle årstider fra Angulus, både Angulus støvler og sandaler .

Det er et populært mærke, og det er der en grund til. Angulus producerer nemlig sko af yderst høj kvalitet, som du kan regne med holder i mere end én sæson. Her får du altså høj kvalitet, stilren mode og lækre støvler, der bærer dig sikkert igennem efteråret og vinteren.