Business

Drømmer du om en lækker lejlighed, med en mindst lige så lækker placering?

Virksomhed

Stella5

Telefon

25 58 00 01

E-mail

info@stella5.dk

Webside

https://stella5.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. januar

Find dit nye hjem i Rygård Park

Så burde du se de nye lejligheder i Rygård Park. Her får du nemlig alt det, hjertet kan begære, når det kommer til en bolig: Skøn udsigt og en topmoderne nybygget lejlighed - alt sammen kun en spytklat fra Nørresundby Centrum.

De nybyggede lejligheder ligger kun et stenkast fra Rygård Park såvel som Fjorden, så hvis du leder efter en lejlighed, hvor du både får byliv og skøn natur, er Rygård Park et oplagt valg.

Når natur møder byen - det bedste af to verdener

Det er efterhånden mere og mere populært at flytte ud af byen, og mange gør det for at komme tættere på naturen. Men… Når man flytter fra byen, må man give afkald på en hel del. Den offentlige transport er knap så fleksibel, du mærker ikke det dynamiske byliv, og du kan ikke bare smutte ned i kiosken, hvis du mangler noget på den anden side af 21.00.

Er du ikke helt klar til at give afkald på alle de muligheder, du har, når du bor i byen, er der faktisk en gylden middelvej. I Rygård Park får du lækre lejligheder og masser af byliv med Nørresundby Centrum under en kilometer væk. Og alligevel får du en bolig i intet mindre end naturskønne omgivelser. Fjorden er fantastisk tæt på, Rygård Park ligger lige om hjørnet, og lige udenfor din dør møder du grønne, naturskønne områder.

I Rygård Park er du tæt på både by og vand, og det må man sige er det bedste af to verdener.

Og så kan du tilmed helt selv vælge, om du er til en lejlighed tæt på fjorden, med en skøn udsigt eller måske en, hvor det er tilladt at have husdyr?

På udkig efter ledige lejligheder i Nørresundby?

I Nørresundby får du det bedste af to verdener, og så får du det som regel til en rigtig fornuftig pris. Naturen er aldrig langt væk, og alligevel får du alle de muligheder, byen giver dig - og Aalborg er aldrig langt væk, særligt ikke med den nye kulturbro.

Undersøg udvalget af ledige lejligheder i Nørresundby - Uanset om du er faldet for Nørresundbys rolige og stadig aktive byliv, dets naturskønne områder eller udvalget af lejligheder med en lækker beliggenhed tæt på fjorden.