Business

Står du hvert år helt på bar bund, når det er tid til at finde en gave til hende? Lige meget om det er fødselsdag, jul eller andre livsbegivenheder.

Virksomhed

Munk Store ApS

Adresse

Nørregade 36-38, 7500 Holstebro

Telefon

27148188

E-mail

info@munkstore.dk

Webside

https://munkstore.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. oktober

Find gaven til hende

Dette er ikke nogen nem opgave, og slet ikke hvis du allerede har brugt de oplagte gaveideer. For hvad giver man til hende, som har alt? Heldigvis er hjælpen ikke langt væk, og vi har gjort det en smule nemmere for dig i år.

Du finder nemlig et overblik over 3 brands, som vi er helt sikker på, at din mor, veninde, kollega eller kæreste vil blive glad for at modtage en gave fra. De 3 brands giver et bredt udvalg af gaver, så det er helt sikkert, at der er noget for enhvers smag. Læs med nedenfor at blive inspireret og klogere på, hvad du kan give hende i gave.

Ganni

Et godt sted at starte er ved det populære brand Ganni . Hvis du ikke allerede kender til brandet, så er det et dansk brand, som producerer moderigtigt tøj til kvinder fra hele verden.

Ganni designer en masse moderne styles, som udstråler personlighed og selvsikkerhed. Måske er en af deres cool statement t-shirt lige noget for hende? Eller måske en af deres iøjnefaldende lækre striktrøjer? Ganni skaber en masse smukt tøj, så der er noget for enhvers smag.

Og hvis du er i tvivl om hendes tøjstørrelse, kan du forhøre dig ved hendes veninde eller familiemedlem. Hvis heldet ikke er med dig der, kan du også finde en masse cool accessories fra det danske brand. Her finder du alt fra tasker til kasketter og huer. Taskerne er blevet et hit, og findes i forskellige former og farver. Du finder både crossbody tasker, bæltetasker og skuldertasker.

New Balance

Kvinder elsker sko, og vi er næsten sikker på, at hende, du skal forkæle, ikke er nogen undtagelse.

New Balance er et brand, som har fart på. Sko-brandet skaber sneakers, som har taget hele verden med storm. Brandet har stor fokus på komfort og kvalitet. De fleste af deres sneakers er nemlig lavet af en gammel løbe silhuet, som mærkes tydeligt på skoene ved brug. Derudover er designet helt i top på deres sneakers, som gør, at de kan bruges til næsten alle outfits og anledninger.

Hvis ideen om sko har fanget dig, kan det være en god ide at kende til hendes skostørrelse og vide lidt om, hvilke sneakers hun plejer at gå efter. Så er du klædt på til at give hende et par sko i gave.

Rains

Med 171 dage i gennemsnit med nedbør, kunne en gave fra danske Rains ikke være mere oplagt.

Som navnet antyder, skaber Rains jakker og udstyr, som er ideel til regnvejret. Brandet tager udgangspunkt i minimalistisk og skandinavisk design, hvor det enkle er i fokus. Rains’ styles er den perfekte blanding af komfort, stil og funktionalitet.

Deres kreative og innovative tilgang til at gøre den klassiske regnjakke moderne og stilrigtig må siges at have båret frugt. Deres regnjakker og tasker ses nemlig overalt i verden i gadebilledet.

Rains’ styles er alt i alt den perfekte gave til hende, som gerne vil have noget praktisk og smart på samme tid.

Den helt rigtige gave

Som sagt er det ikke nogen nem opgave at skulle finde den helt rigtige gave. For hvor meget skal man give for, og hvad var det nu jeg gav sidste år? Det kan være svært at finde hoved og hale i.

En ting er sikkert, de fleste kvinder elsker personlige og kreative gaver. Så selvom gaven måske ikke rammer plet denne gang - så er det helt sikkert, at hun vil sætte pris på tiden og energi, du har lagt i det. Så er det op på hesten igen, og læg mærke til de små ting i hverdagen, som hun måske mangler, men ikke selv ved. Så er du på forkant til næste gang, hun skal forkæles.

Munk Store

Der er mange muligheder at vælge imellem, som også gør beslutningen sværere. Vi har gjort beslutningen en smule lettere for dig. Du kan nemlig finde alle de 3 ovenstående brands på Munkstore.dk

Hos Munk Store står vi altid klar til at hjælpe dig med den helt rigtige gave. Vi har nemlig samlet et helt gave-univers, som du kan udforske. Her finder du forskellige gaveideer i forskellige prisklasser og fra forskellige brands. Så der er ikke andet end at sige god gavejagt.