Business

Julen står for døren, og inden da skal der købes gaver, mad og tøj til den festlige anledning.

Virksomhed

Kop & Kande

Telefon

86 61 43 00

Webside

https://www.kop-kande.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. december

Find julegaverne i Aalborgs butikker

Hvis man kommer fra en stor familie, hvor alle ikke er lige tætte, kan det være svært at købe gaver. Derfor får du her en julegaveguide, så det bliver lidt nemmere at overskue alle gaveindkøb.

Til dem der har alt

Hvis du skal købe gaver til nogen, som har alt, så kan det være en god idé at se lave en personlig kalender, købe tøj eller finde noget til hjemmet. Hvis du skal købe gaver til hjemmet, kan du i Kop og Kande i Aalborg købe både lysestager, bestik, termokander eller sparegrise fra Georg Jensen.

Lige gyldigt hvad du bestemmer dig for, er det en god idé at få et byttemærke på gaven, så den kan byttes, hvis det bliver nødvendigt.

Til den modebevidste

I Aalborg er der et stort udvalg af tøjbutikker, og derfor er det ikke svært at finde et lækkert stykke tøj, som du kan give til en, der går op i det tøj, vedkommende går i. Er du i tvivl om størrelsen, så husk at få et byttemærke med.

Til dem der går op i personlig pleje

Langt de fleste kender mennesker, som nyder personlig pleje. Til sådanne mennesker kan du eventuelt købe fugtighedscreme, et barbersæt, et gavekort til wellness eller måske et duftlys. Så længe gaven kan bruges til at pleje kroppen, håret eller sjælen, så er du på rette vej.

Til teenageren

Det kan også være svært at købe gaver til teenagere, da deres interesser hurtigt kan skiftes, mens deres ønsker ofte er dyre. Dog er det en idé at tage udgangspunkt i teenagerens seneste interesse, så vedkommende kan få glæde af gaven for en stund. Derudover er elektronik også ofte velset hos de unge mennesker, som findes i flere forskellige butikker i Aalborg.