Business

Er du træt af at være afhængig af at skulle transportere dig selv til fitnesscenteret, når du gerne vil træne?

Virksomhed

Fitness Shoppen

Adresse

Niels Bohrs Vej 2, 9900 Frederikshavn

Telefon

70126126

E-mail

info@spsca.dk

Webside

www.fitnessshoppen.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 18. maj

Fitness døgnet rundt

For nogle kan det være svært at overkomme bare at skulle træne i en time, og hvis der så er brug for at lægge yderligere en halv time til i hver ende i transport, så kan det blive noget nær uoverkommeligt. Mange har fitnessabonnementer, de aldrig får brugt, og det er sådan set spild af penge at have den slags stående. Men det er der råd for.

Hvis du har mod på det, kan du indrette et lille fitnesslokale derhjemme. Det behøver ikke være noget vildt og voldsomt, men et rum, hvor der er mulighed for at løfte lidt vægte og få kørt lidt cardiotræning igennem kan gøre, at du slipper for at komme i fitness. En romaskine er en rigtig god allrounder, hvor du får kørt mange af kroppens muskler igennem let og effektivt. Det er desuden en maskine, der ikke kræver så meget at lære at bruge korrekt, og det gør den optimal til hjemmebrug, hvor du ellers ikke har en instruktør, der kan vise dig, hvordan du korrekt anvender de forskellige maskiner, der kan stå i et fitnesscenter så find den perfekte romaskine her .

Romaskiner i alle afskygninger

Der er forskel på romaskiner, og det vil også afspejle sig i prisen. Nogle af maskinerne er store og har enormt mange valgmuligheder, når det kommer til den træning, du kan udføre på dem. Hvis du går meget op i fitness og har trænet i lang tid, kan det godt betale sig at investere i en maskine, der kan holde øje med din puls, distance og hastighed. Det er der mange af maskinerne, der kan, men på nogle har du også mulighed for at vælge de forudindstillede programmer, hvor du kan træne intervaller, så der løbende varieres i modstanden i maskinen, så det vil kræve forskellige ting af dig, for at du får en optimal træning ud af det.

Du har også mulighed for at sammenligne din egen udvikling. På skærmen installeret på maskinen vil du kunne åbne en historik og sammenligne med, hvordan din træning sidste gang gik, når du igen sætter dig på den.

Hvis du beslutter dig for at lave et lille fitnesslokale og ikke bare har en enkelt maskine stående, er nogle af de lidt mindre men gode ting at have blandt andet håndvægte, en stepbænk samt eventuelt en vægtstang med vægtskiver, du kan træne med til enhver tid.