Business

Barnets første fødselsdag er en stor dage - både for forældre og for barnet. Giv dit barn en sjov oplevelse og få et uforglemmeligt fødselsdagsminde med den seneste tendens inden for fotografering - nemlig såkaldte cake smash-billeder.

Virksomhed

Foto Larsen

Adresse

Skovbo Alle 11, 9500 Hobro

Telefon

30281657

E-mail

fotolarsen@live.dk

Webside

http://www.fotolarsen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. marts

Forevig dit barns første fødselsdag sødeste vis

En anderledes fotosession

Har du deltaget i en 1-års fødselsdag, hvor den lille fødselar i den anledning har fået sin helt egen kage, ved du, at det måske kan ende i noget værre griseri. I mange tilfælde er det begrænset, hvor meget kage der faktisk kommer i munden, da der nærmere er tale om en tilintetgørelse af kagen. Netop dette øjeblik kan tages med ind i et fotostudie, hvor den store oplevelse, det er at få sin helt egen kage, foreviges på sødeste vis. Har du derfor en baby, der inden længe fylder sit første år, kan du få taget såkaldte cake smash-billeder.

Hvad er cake smashing?

Konceptet ‘cake smashing’ stammer oprindeligt fra USA og går i al sin enkelthed ud på, at barnet omkring sin 1-års fødselsdag deltager i en fotosession, hvor barnet her får lov til at indtage sin helt egen fødselsdagskage, mens dette fotograferes. Dog er det begrænset, hvor meget kage et barn på 1 år egentligt kan spise, og ofte kan det tage sig særdeles humoristisk ud, eftersom der ryger kager ud over det hele. Og lige præcis hér opstår cake smashing. Barnet får nemlig lov til at lege, smashe og hygge sig med sin helt egen fødselsdagskage foran kameraet, mens en fotograf vil forevige dette søde og sjove øjeblik.

En mindeværdig fødselsdagsoplevelse

Det kan måske lyde skørt, at lade et barn ødelægge en fin fødselsdagskage, men faktisk er det ganske charmerende og utroligt sødt - for ikke også at tale om sjovt. Cake smashing er en af de helt nye tendenser inden for børnefotografering i Nordjylland , hvor altså både baby og kage bliver foreviget i et anderledes og særdeles mindeværdigt billede.

Selvom selve situationen kan ende ud i noget værre griseri, hvor den flotte dekorerede kage slås i smadder, er resultatet intet mindre end fantastisk. Resultatet er underholdende, friske og livsbekræftende billeder, som dit barn med garanti også vil synes er morsomme at se på, når han/hun bliver ældre.

Søger du en cake smashing fotograf , finder du Foto Larsen i Hobro. Indehaveren Pia Majbritt Larsen har stor erfaring med cake smashing fotografering og ved netop lige præcis hvordan, dette søde og særlige øjeblik af dit barn skal foreviges.