Business

Trænger I til en dag i børnenes tegn, hvad er så bedre end en god shoppingtur fyldt med hygge og kvalitetstid med familien.

Virksomhed

Bisgaardshoes

Telefon

+45 86 113 113

E-mail

contact@bisgaardsko.dk

Webside

https://www.bisgaardshoes.com/dk

Annonce Virksomhedsprofil - 1. maj

Forkæl de små med børneshopping i Aalborg

Aalborg er det helt perfekte sted til en dag med både plads til nyt tøj, nye sko og en stor is i det dejlige solskinsvejr. Her finder du guiden til en shoppingdag i Aalborg, og du får gode anbefalinger til tøj, sko og meget andet. Det eneste du skal gøre, er at sætte en dag af i kalenderen, så I allesammen kan tage af sted.

Børnesko af høj kvalitet

I dag er der et væld af muligheder, når det kommer til forskellige brands, som producerer smarte og komfortable børnesko. Derfor kan det også være noget af en jungle, når du skal finde de brands, der producerer sko af høj kvalitet og med et lækkert design. Hos mange forhandlere i Aalborg, såsom Skoringen og Skruuk i Nørregade, finder du brandet Bisgaardshoes. Her er kvalitet og komfort sat i højsædet, og alle sko er udarbejdet i naturlige materialer.

Når du skal på shoppingtur i Aalborg, så kan du med fordel gå i butikker, der forhandler dette brand, hvis du vil være sikker på at finde sko, der passer børnene helt perfekt. Nye sko er nemlig altid et hit hos børnene, så hvorfor ikke udnytte chancen, når børnene er med?

Børnetøj ad libitum

I Aalborg C finder du mange butikker, der forhandler børnetøj, og vi vil blot nævne et par af de mange muligheder. Er du til kvalitetstøj fra mange forskellige brands, så kan du med fordel bruge en times tid eller to i Salling eller det nyåbnede stormagasin, Magasin. Her finder du en samling af tøj fra forskellige brands, så du ikke behøver nøjes med ét enkelt ad gangen. Du kan også vælge at besøge H&M, der laver smart og behageligt børnetøj, men til nogle yderst fornuftige priser.

Der er også flere forskellige specialbutikker til børn, der har et nøje udvalgt sortiment. Her finder du det bedste af det bedste fra forskellige brands, der er udvalgt efter trends og den pågældende sæson. Sørg for, at du går meget specifikt efter nogle bestemt butikker, så børnene ikke blive trætte af en lang byvandring.

Hold en velfortjent pause

Ingen dag i børnenes tegn uden en velfortjent pause med lidt lækkert til ganen. I Aalborg er der gode muligheder for både frokost, is og kage, og det er op til jer, hvad dagen skal byde på. Er I til en kold is i solen, så finder I forskellige isbutikker, der byder på hjemmelavet, italiensk is, som altid er en succes hos børnene. I kan også vælge at købe noget koldt at drikke og tage det med ned på havnefronten, hvor der er mulighed for at følge med i, hvad der sker ude på vandet.

Til frokost er der flere forskellige steder, der tilbyder børnevenlige menuer, og det kan være en fordel at vælge ét af disse steder. Her finder du også faciliteter for børnene, hvor de kan slå sig løs, når de er færdige med at spise. Så kan du også få en velfortjent pause imens børnene underholder sig selv.