Business

Hvis du er trætte af dine rynker, er der heldigvis hjælp at hente.

Virksomhed

LOKOO

Adresse

Vestergade 63, 9400 Nørresundby

Telefon

50 40 94 31

E-mail

info@lokoo.dk

Webside

https://lokoo.dk/index.html

Annonce Virksomhedsprofil - 16. maj

Forlæng dit ungdommelige udseende

Rynker kommer med alderen, og de er svære at undgå. Man kan derfor til tider kigge sig i spejlet og sige “hvor er jeg dog blevet gammel”. Dette er noget, vi alle skal igennem, men der findes måder hvorpå, man kan forlænge sit ungdommelige udseende eller om ikke andet udskyde det.

Den nye ungdomseliksir hedder botox

Der har gennem årene spredt sig mange rygter og fordomme omkring brugen af botox. Dette er fordomme som, at man kommer til at fremstå unaturlig, og at man kommer til at ligne en dukke. Dette er langt fra sandheden. Dette er blot skræktilfælde af kosmetiske sygeplejersker, der ikke har gjort deres arbejde ordentligt.

Men det er en anden tid, hvilket betyder, at der er kommet meget mere information og viden inden for feltet. Dette har også betydet, at man i dag sagtens kan få lavet botox og fremstå naturlig på en og samme tid.

Væk med bekymringer og bekymringsrynker

Står du på kanten til at skulle have lavet botox, men er alligevel lidt bekymret, så bare tag den med ro. Der er frem til i dag på verdensplan ikke rapporteret om varige mén efter behandling med botox. Så du kan sagtens få fjernet både bekymringer om botox og dine rynker på samme tid. Der er ingen grund til at få flere rynker af at være bekymret.

Botox i Aalborg

Står du og vil gerne af med dine rynker, så kan du få lavet botox i Aalborg. Hos Lokoo laver de både botox og filler alt efter dine behov. Og det bliver gjort efter bogen, så du har ingen grund til bekymring. Det er ikke længere et tabu at få gjort noget ved små skønhedsfejl. Du kan med fordel tage kontakt til Lokoo for at høre mere om botox og filler og finde ud af, om det er noget for dig.