Business

Der er ikke noget, der er så skønt, som at finde frem til den bolig, man gerne vil have, der skal danne den trygge ramme om ens liv mange år ud i fremtiden. Det er stedet, hvor man kan være sig selv, hvor man kan slappe af, og hvor man lever en stor del af sit liv.

Virksomhed

Carl Hansen & Søn

Telefon

66121404

E-mail

info@carlhansen.dk

Webside

https://www.carlhansen.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. december

Forskøn din Aalborg-villa med moderne møbler

Og for mange er denne bolig fundet i Aalborg. Her er der nemlig en lang række skønne boliger med masser af sjæl og charme. Og derfor rummer de en helt speciel æstetik, som det kan være svært at finde andre steder.

Dansk design med respekt for god kvalitet

Når man bor i et hjem, der rummer masser af gode historier, er det vigtigt at indrette sig med respekt for traditionen. Derfor er der især én speciel stol, som du bør vende dit blik mod. Det er nemlig en stol, der vidner om en lang tradition af moderne møbler udformet i den bedste danske stil med respekt for den gode kvalitet og det gode design.

Her er der selvfølgelig tale om en y stol , som i dag er en af de mest populære i de danske hjem med respekt for den moderne, skandinaviske indretning.

Find den helt rette model y stol

De fleste af os kender y stolen udformet af den populære Hans J. Wegner. Det er faktisk den allerførste model, han tegnede helt tilbage i 1949. Den blev unikt tegnet til Carl Hansen og Søn, og siden da har det ikoniske design være i produktion og yndet i mange danske hjem.

Den populære y stol kommer i FSC-certificeret bøg, olie, papirgarn og natur flet, som alle er elementer, der ses som tilbagevendende elementer i den måde, vi indretter os på.

Stolen kan du også finde i hele 52 andre modeller – måske er du mere til sort flet, eg eller måske en lakeret model.

Brug den som spisestol eller mere centralt i hjemmet

Du kan vælge at bruge stolen som spisestol omkring bordet, hvorfor den vil blive udsat for masser af brug og dermed opleve masser af patina efterhånden, som tiden går. Dog er der flere, der vælger at lade stolen få mere plads som et ikonisk blikfang i hjemmet. Den placeres for eksempel helt centralt i et rum, i en hyggekrop eller et sted, hvor man har lyst til at slå sig ned og blot nyde tilværelsen.