Business

Er du og familien på udkig efter en skøn campingplads til sommeren i år, så bør I se nærmere på campingpladser i Nordjylland.

Virksomhed

Jambo Feriepark

Adresse

Solvejen 60, 9493 Saltum

Telefon

98 88 16 66

E-mail

info@jambo.dk

Webside

https://www.jambo.dk/forside.aspx

Annonce Virksomhedsprofil - 25. marts

Gå med børnevenlige campingpladser i Nordjylland i ferien 2019

Ved at tage til Nordjylland sparer I den hårde køretur til Sydeuropa, og ferien begynder i stedet med det samme. Nordjylland har i øvrigt masser af seværdigheder og lækre strande, så der venter jer tonsvis af gode oplevelser, når I beslutter at blive på dansk jord.

Vælg børnevenlige campingpladser i Nordjylland

Nordjylland har masser af oplevelser for hele familien. Har du de mindste med, så er det ideelt at booke børnevenlige campingpladser Nordjylland. Her får du nemlig en campingplads, der er skræddersyet til at matche de mindstes behov. Og dét gør hurtigt sommeren meget sjovere, da der er underholdning nok til at holde børnene fanget i mange, mange timer.

På børnevenlige campingpladser i Nordjylland kan du som forælder derfor læne dig tilbage og nyde en afslappende stund. I mellemtiden kan børnene suse rundt, møde nye legekammerater og hygge sig på legepladsen eller i poolen, hvor livredderen naturligvis er på pletten.

Snyd derfor ikke jer selv for en skøn sommer på børnenes præmisser, hvor hele familien med garanti får et vaskeægte sommerminde.

Masser af aktiviteter for hele familien

Campingpladser i Nordjylland er indrettet med masser af påfund og aktiviteter for børn og familier. Prøv eksempelvis sjov minigolf i Nordjylland, prøv Tarzan-banen eller tag børnene med ud og ride på en hest.

Hvilke aktiviteter der passer din familie, er I selv eksperter på. Men hvad end I er til underholdning, natur eller madoplevelser, så tilbyder campingpladser i Nordjylland det meste. Derfor får hele familien en skøn ferie i år, hvis I booker en campingplads i Nordjylland til teltet eller campingvognen.

Nordjylland har mange seværdigheder

Når I vælger at booke campingpladser i Nordjylland, så kan I glæde jer til mange spændende seværdigheder. Vesterhavet er formentlig den første seværdighed, som dukker op i tankerne hos mange af os danskere.

Har dine børn endnu ikke oplevet Vesterhavet under den danske sommer, så snyd dem endelig ikke for den fantastiske oplevelse, der vil blæse dem igennem og give dem én på opleveren i naturen.

Skal aktiviteterne være mere over i underholdning, så kan hele familien boltre sig i et af Nordjyllands mange badeland. I kan også tage en dag i Fårup Sommerland, der ligger perfekt mellem Blokhus og Løkken. Blokhus, Løkken og Skagen er desuden tre eksempler på charmerende byer på vestkysten, hvor der er rig mulighed for en fiskefilet eller en stor traditionel isvaffel med det hele.