Business

Der findes mange hyggelige steder i Aalborg.

Virksomhed

PINGVIN

Adresse

Adelgade 12, 9000 Aalborg

Telefon

98 11 11 66

E-mail

mail@pingvintapas.dk

Webside

https://pingvintapas.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. august

Gå på opdagelse i Aalborg

Aalborg er en rigtig hyggelig by, som de seneste par år har været under en rivende udvikling. Byen byder dermed på en lang række perler rundt omkring, som i særdeleshed er værd at opleve på egen hånd. I Aalborg er der nemlig mulighed for lidt af hvert, uanset hvad du måtte være ude efter.

Hvad skal du opleve?

Er du typen, som sætter stor pris på vand, så er Aalborg Havnefront en perle, du ikke må gå glip af. Havnefronten i Aalborg har gennemgået en stor udvikling de seneste par år, så der nu er flere forskellige ting at både opleve og se. Holder du meget af arkitektur, så er der mulighed for blandt andet at se Utzon Centeret og Musikkens Hus, som i særdeleshed skiller sig ud, når du går langs havnefronten. Der er også mulighed for at bade ved Havnebadet, spille streetbasket eller fodbold, spise en is eller blot nyde græsarealerne, mens du slikker sol.

Er du mere til shopping og det hyggelige bybillede, så byder Aalborg også på gader og stræder, hvor der er rig mulighed for at shoppe alt det, som hjertet begærer. Her finder du nemlig både en lang række butikker i gågaderne, men du kan også lægge vejen forbi eksempelvis Magasin eller Salling, hvis vejret ikke skulle vise sig fra sin gode side. Der er ingen tvivl om, at der er rig mulighed for at finde lige præcis det, som du står og mangler i Aalborg.

Mange muligheder

Aalborg byder også på en lang række oplevelser, hvis du er på jagt efter kulinariske eller festlige oplevelser. Hvis der skal skrues ekstra op for festlighederne, så er den kendte Jomfru Ane Gade med garanti et sted, du skal besøge. Er du derimod på jagt efter lidt lækkert til ganen, så byder Aalborg på en bred vifte af caféer og restauranter, hvor der er mulighed for at smage på lækkert mad, uanset hvad du har lyst til at spise.

Af spisesteder i Aalborg er PINGVIN Tapas i høj grad en restaurant, der er værd at besøge. Her får du nemlig lov til at smage på alverdens køkkener gennem deres tapas, som er inspireret af køkkener fra blandt andet Europa, Asien og Amerika - dog er det krydret med deres helt egen PINGVIN twist. Hos PINGVIN Tapas vil der helt sikkert være en menu, som falder lige i din smag, og det er uden tvivl den perfekte måde at afslutte en lang dag fyldt med oplevelser i Aalborg.