Business

Hvis du har en garageport, måske endda en automatisk en af slagsen, så behøver vi slet ikke at overbevise dig om, hvor fantastisk det er. Du ved det nemlig allerede.

Virksomhed

Novoferm

Adresse

Fynsgade 1, 6520 Toftlund

Telefon

+45 70 27 73 83

E-mail

mail@novoferm.dk

Webside

https://www.novoferm.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 7. november

Garageporte – fordele året rundt

Men hvad er fordelene egentlig ved at have en garageport? Og er der en bestemt årstid, hvor det er særligt fordelagtigt at have garage og garageport? Bliv klogere her.

Pas på din bil om vinteren - kør bilen i garagen

Det første tip er både for dig og din bil. Ved at køre bilen i en garage med garageporte fryser ruden ikke til i løbet af natten, og med en isoleret dobbelt garagedør undgår du at bruge tid, som du kunne have brugt under dynen, på at skrabe bilen fri for is.

Og det er ikke den eneste fordel ved at køre bilen i garagen. Hvis du vælger at installere en automatisk garageport, kan du eventuelt lave en direkte indgang fra garagen og ind i dit hjem. På den måde slipper du helt for at skulle ud i sne og slud, og du kan i stedet sætte dig ind i bilen, åbne for den automatiske port og voila! Du er klar til at køre ud i verden uden en krølle på skjorten eller mascara ned ad kinden. Og så holder du dig varm.

Vi har mange flotte fugle i Danmark

I stedet for at skulle parkere ude i det åbne, gør du både dig selv og din bil en tjeneste ved at køre den ind i en garage med garageport. For hvad er det nu, der er mange af om sommeren herhjemme i Danmark? Det er fugle. Og hvad gør fugle? De skider. Og selvom du er glad for din bil, er det ikke altid, at de er så gode til at vise hensyn.

Slip for fugleklatter, nedblæste blade og grene – og kør din bil ind i en lukket garage. På den måde slipper du for uheldige overraskelser og unødige bilvaske.

Det perfekte hjem til din bil – og perfekt opbevaringsplads

Udover at skabe det perfekte hjem til din bil, så kan en garageport også være løsningen for dig, der mangler opbevaringsplads. For hvor gør man af alt det, der har noget med sommer at gøre, når kalenderen melder om efterår? Man udnytter selvfølgelig garagen, hvor alt fra trampoliner, swimmingpools i plastik og havemøblerne kan opbevares, når sommeren lakker på held.

Omvendt kan man også udnytte pladsen om sommeren, hvor man kan opbevare sneskovle, vejsalt og kælke.