Business

Der findes flere fordele ved at anskaffe gardiner.

Virksomhed

Gardinmontøren

Telefon

98 14 95 00

E-mail

mail@gardinmontoren.dk

Webside

http://gardinmontoren.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. juli

Gardiner er et must have

Det er ikke til at komme uden om, at gardiner er vigtige at anskaffe sig, og det er der bestemt flere grunde til. Først og fremmest, så har alle boliger vinduer, og disse vinduer kræver naturligvis gardiner. Dette skyldes, at de kan være med til at afskærme for sollys, så du i ro og mag kan se tv, mens du flader ud på sofaen en søndag eftermiddag.

Dernæst er de også betydningsfulde i sådan en grad, at de kan være altafgørende for, om du kan få en ordentlig nattesøvn i de sene sommeraftener, hvor det føles som om, at solen aldrig rigtig går ned.

Sidst, men ikke mindst, så kan valget af de rigtige gardiner rent faktisk være med til, at du i sidste ende kan spare penge.

Reducér varmetabet og spar penge

Der er mange, som ikke tænker over de steder i deres bolig, hvor det kan være muligt at spare lidt på regningen, men det kan faktisk have en stor betydning i sidste ende, når man ser på de tal, som besparelsen giver.

Ser man på en gennemsnitlig dansk bygning, så er det faktisk helt op til 46 % af varmen, som forsvinder ud gennem vinduerne grundet de forkerte gardiner.

Det er netop i den forbindelse, at de rigtige gardiner kan være værd at overveje at investere i, for her kan du reducere varmetabet med næsten halvdelen, hvilket i sidste ende betyder, at du opnår besparelse på varmeregningen - et element, som altså også medfører, at der skæres ned for CO2-udledningen.

Hvis du eksempelvis vælger at anskaffe dig det særlige dobbelte plisségardin, Dupli gardinet, så er du på bedst mulig vis rustet til at sikre varmen i din bolig. Netop dette plisségardin er skabt, således det har lommer, som skaber et lag af stillestående luft, der altså har en varmeisolerende effekt.

Få besøg af gardinbussen

Der findes et væld af forskellige gardiner, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilke der passer til netop dit hjem og dine vinduer. Måske er du på jagt efter plisségardiner, der isolerer varmen, men det kan også være, at du i stedet leder efter lamelgardiner, panelgardiner eller lignende.

Det er altid nemmest at få en fornemmelse for, hvad der på bedst mulig vis virker i ens eget hjem, hvis man kan stå med eksempler på gardinerne foran de vinduer, hvor de skal bruges.

Derfor kan du med fordel få besøg af Gardinbussen, som kan lægge vejen forbi dig med et stort udvalg af forskellige gardiner. De kan ligeledes være behjælpelige med råd, opmåling og lignende, så du kan foretage det rette valg under de bedste omstændigheder.