Business

Huden er kroppens største organ, og dagligt udsættes den for store påvirkninger fra dine omgivelser.

Virksomhed

Sanzi Beauty ApS

Adresse

Egensevej 25, 2770 Kastrup

E-mail

support@sanzi-beauty.com

Webside

https://www.sanzi-beauty.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. juni

Genvejen til en smuk glød? God hudpleje

Sol, blæst, kulde og varme sætter med tiden sine aftryk, og netop derfor er god hudpleje vigtigt, hvis du vil beholde en smuk glød livet igennem.

Forebyg fine linjer med anti-aging

Dit ansigt vil med tiden forandre sig, men du kan gøre meget for, at fine linjer og rynker ikke sætter sig som dybe furer i dit ansigt. Både mænd og kvinder vælger anti-aging, når tidens tand skal bremses, men hvilken forskel gør korrekt hudpleje egentlig?

Når du skal vælge den rigtige creme mod anti-aging, skal du vælge en version, som passer til din hudtype og dine behov. Nogle cremer retter blidt de begyndende linjer op, hvorimod andre arbejder aktivt med pigmentfejl i huden – og her er det vigtigste simpelthen at vælge de produkter, der passer til din hudtype og dit behov.

Skab en god rutine med daglig hudpleje

Du hører det igen og igen: Det er vigtigt at skabe en god rutine, hvor den daglige hudpleje sættes i centrum. Husker du at fjerne makeup hver dag og rense din hud? I en travl hverdag kan det være svært at få tid til hudpleje, men det kan være en god idé at prioritere. Din hud vil nemlig takke dig.

Når du lægger hovedet på puden om aftenen uden først at have fjernet din make up, kan huden ikke ånde. Det betyder, at porerne stopper og urenheder hober sig op. Vil du have en smuk glød? Hudpleje er en forudsætning for, at din hud kan fremstå sund, smidig og ren.

Tilpas din hudpleje til din hudtype

Din hud har nogle helt særlige krav til, hvilken hudpleje den har brug for. Det er nemlig meget individuelt, hvad vores hud skal have hjælp til. Har du fedtet hud eller har udfordringer med tørre pletter?

Hvis du har tør hud, kan det være en fordel at vælge en blid rens. Lad det blive en del af din hudpleje at rense huden med mælk eller olie hver aften.

Har du tendens til fedtet hud? Når din hud virker fedtet, bør du ikke vælge at rense med olieholdige produkter. Du må i stedet tilpasse din hudpleje til de behov, du oplever, din hud stiller.

Det her skridt må du aldrig springe over i din hudpleje rutine

Uanset, hvilken hudtype du har, er fugt en vigtig del af den daglige hudpleje. Har du en god creme på hylden? En serum trænger dybt ind i huden, hvor den giver fugt. Mange oplever god effekt ved brug af serum i kombination med en lækker dag- eller natcreme.