Business

Ofte drømmer vi om, at der kom en flyttemand i familien, så bekymringer om tillid og tryghed ville forsvinde. Det har et dansk flyttefirma svaret på, for de prioriterer nemlig troværdighed højest.

Virksomhed

Thor Logistics ApS

Telefon

70 70 71 55

E-mail

info@thorlogistics.dk

Webside

https://thorlogistics.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

Gid jeg havde en flyttemand i familien

Der er ingen, der kan lide at blive snydt, og slet ikke os nordjyder. Hvis vi har betalt for en ydelse, forventer vi også, at folk gør, som de har lovet. Et plus i bogen giver de fleste endda først, når de oplever noget udover det sædvanlige, og det har flyttefirmaet Thor Logistics forstået.

Der er mange poster at holde styr på, når du skal flytte til et nyt sted: Hvor får jeg flyttekasser fra? Hvem kommer og hjælper mig med flytte? Hvad koster det at leje en trailer? Er der overhovedet anhængertræk på min bil? Og hvad med min tunge hjørnesofa og boksmadrassen?

Det kan blive et sandt flytte-mareridt. Vi har set det mange gange før og bare tanken om at gøre det igen, burde give en ekstra fridag i ferieåret. Måske har du overvejet at hyre et flyttefirma, men bekymringerne kan ophobe sig hurtigere, end du kan nå at sige flyttemand.

Flyttefirma i Nordjylland vinder på tillid

Hos Thor Logistics forstår de, at tillid er en af de vigtigste egenskaber hos et flyttefirma. Kunders ejendele kan være dyrebare, og det kræver stor opmærksomhed og nærvær som flyttemand. Det er vigtigt, at flyttemænd forstår, at de ikke skal smide rundt med guitar og gyngestol, og for nogle mennesker kan gamle ting tit have den største værdi.

På bedømmelsesiden trustpilot.dk skriver mange, at flyttemænd fra Thor Logistics “passer godt på vores ting”. Det er altså en vigtig faktor, når flyttemænd forstår at sætte pris på andres værdier. Nogle gange vil folk have en hurtig og effektiv flytning, andre gange skal flyttemanden vise mere hensyn og være særligt opmærksom. Hvis kunden ønsker flyttebilen pakket med ekstra varsomhed, skal flyttemanden kunne aflæse signaler og føle situationen an - det er jo hele ens hjem, de pakker ned.

Flyttemænd er levende mennesker

God service er efterhånden en brugt kliché. Det mener en af Danmarks førende ledelsesrådgivere, Lars Bo Hansen, som arbejder strategisk med at give kunden den ekstraordinære oplevelse. Hvis kunder skal komme igen, er virksomheden nødt til at bryde med forventningerne:

“Der er magi i det der moment, hvor manuskriptet brydes, og hvor der træder et levende menneske frem foran os og ser os”, skriver Lars Bo Hansen på børsen.dk.

Hos Thor Logistics har de fokus på, at kunder får en god oplevelse, så de kommer igen, når det gælder flytning af indbo i Nordjylland. Ifølge Lars Bo Hansen handler det om at vise, at det er levende mennesker, der er ansat i virksomheden. På trustpilot.dk kan du mærke, at Thor Logistics flyttemænd er til stede og giver en oplevelse udover det sædvanlige. I anmeldelserne kan du læse, at mange tilfredse kunder faktisk kan huske deres flyttemand ved fornavn.

Fleksibelt flyttefirma hjælper i hele Nordjylland

Det er langt fra alle mennesker, der har en bil, og hvis de har, er det ikke altid, at den er udstyret med anhængertræk. Særligt studerende i Aalborg cykler fra A til B, og det bliver unægteligt svært at få plads til kommoden bag på Kildemoesen. Hos Thor Logistics har de flyttebiler i mange størrelser, og prisen er sat efter, om du skal bruge 25, 40, 50 eller 75 m3. Hvis ikke du lige kan regne ud, hvor meget alle dine møbler og flyttekasser fylder, vil Thor Logistics være behjælpelige med en vurdering.

Der er forskel på, hvordan flyttefirmaer beregner en pris på flytning. Hos Thor Logistics betaler man pr. påbegyndt time, og med flytteforretningens store erfaring, kan de hurtigt vurdere, om din flytning kræver én eller flere flyttemænd. Hvis du savner endnu mere tid og overskud, kan du eksempelvis bestille en slutrengøring efter fraflytning - så slipper du for tid og besvær. De har dermed både faste priser på en billig flytning, og du kan også få et individuelt tilbud.

Uanset hvor du bor i Nordjylland, kan du gøre brug af Thor Logistics flytteservice. Det gør dem til et fleksibelt flyttefirma. De har forståelse for, at din tid er vigtig, og derfor giver de besked, hvis der skulle opstå forsinkelser. Du vil løbende blive orienteret, så du ikke venter forgæves.