Business

Gulvet er vores boligs fundament, og det har en stor rolle i, hvordan boligens udseende kommer til udtryk.

Virksomhed

Holgers Gulv og Snedkerservice

Adresse

Hegedalsparken 82, 9500 Hobro

Telefon

30 70 90 46

E-mail

holgers@mail.dk

Webside

https://gulvholger.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. november

Giv dit trægulv en kærlig hånd - og oplev fordele.

Med andre ord vil et slidt og uplejet gulv kunne få hele rummet til at se ufærdigt ud. Når vi plejer vores trægulve, er det dog ikke kun en fryd for øjet, fordi der opstår flere forskellige fordele, som vi kan finde glæde i.

I denne artikel vil du blive gjort opmærksom på, hvorfor du kan god grund kan give dit trægulv en kærlig hånd.

Rengøring

Uanset hvilken type husstand, som du befinder dig i, vil du skulle svinge støvsugeren og gulvmoppen ofte. Derfor kan du spare os selv for øget besvær og irritation, hvis du optimerer dine trægulves stand.

Et ujævnt gulv, der skriger efter en ny overfladebehandling, kan være noget mere besværligt at rengøre. Først og fremmest fordi skidt placerer sig i gulvets sprækker, som kræver en grundigere rengøring. Samtidig vil et ubehandlet trægulv have en større sugeevne, og derfor øger det chancen for, at tabt væske sætter sig fast.

En beskyttende overflade

Et slidt trægulv vil ofte både trænge til en grundig rengøring, slibning og efterbehandling. En behandling på et nyslebet gulv medvirker til, at gulvets levetid bliver forlænget. Behandlingen vil placere sig på gulvet som en beskyttende hinde, der begrænser mængden af slitage i en længere periode.

Vi kan vælge mellem flere forskellige typer af behandling, der både omfatter olie, lak og lud. Her kan det være en fordel, at du som forbruger opsøger

eksperter på området, så du får den løsning, der passer bedst til din gulvtype. Foruden typen af trægulv vil gulvets placering i boligen også spille en rolle i forhold typen af behandling.

Giv gulvet et nyt udseende

Efter du har boet i en vis periode det samme sted, kan det være fristende at lege med nye farver eller udskiftning af møbler. Derfor kan du med god grund overveje, om du skal vælge et plejende produkt, der samtidig ændrer gulvets nuance. Med Bona plejeprodukter kan du selv kontrollere, om dit gulv skal fremstå i en lysere, mørkere eller blot nyere stand.

Der findes altså en del fordele at hente, hvis du giver vores trægulv en kærlig hånd. Først og fremmest vil det fryde synet hver gang, at du træder ind i rummet, fordi de slidte plamager er forsvundet, og gulvet har en jævn og smuk overflade. Derudover kan du spare på kræfterne, når hverdagens rengøring skal klares, fordi de genstridige pletter ikke sætter sig i træet.