Business

Kender du det med, at det nogle gange føles som om, at pengene bare forsvinder mellem hænderne på dig?

Virksomhed

Datamarked ApS

Adresse

Østre Fælledvej 16, 9400 Nørresundby

Telefon

70400010

E-mail

salg@datamarked.dk

Webside

https://www.datamarked.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. juli

Gode tips: spar penge i din hverdag

Der er mange ting at bruge penge på hver måned, men du kan sagtens spare nogle penge ved hjælp af nogle enkle tips. Det handler som regel om prioritering og små ændringer i dine vaner.

Køb flere brugte ting

Når du gerne vil spare penge, kan du først og fremmest gøre det til en vane at købe brugte ting i stedet for nye. Når du mangler noget, er det nemlig slet ikke nødvendigt altid at købe det fra ny. Du kan få rigtig mange brugte ting, som nærmest er som nye. Derfor er det kun en fordel at kunne spare en hel masse penge ved at købe brugte ting. Hvis du f.eks. står og mangler en ny computer, kan det hurtigt blive dyrt, hvis du vil købe den fra ny. I stedet kan du finde en brugt bærbar.

Lav en madplan hver uge

Du kender måske det med, at du ofte kommer til at smide mad ud, fordi det er blevet for gammelt. Hvis du planlægger dine måltider mere nøje, kan du lettere undgå madspild og derved spare penge. Når du laver en madplan, kan du koordinere dine måltider, så du kan bruge de forskellige ingredienser flere dage i træk. Desuden kan du forsøge at handle ud fra, hvad der er på tilbud i dit lokale supermarked.

Tag kortere bade

Du kan også forsøge at spare på sådan noget som el, vand og varme. Det er nemt at starte med vand, fordi du kan begynde at tage kortere bade. I starten er det måske svært, men hvis du sætter et stopur til, bliver det hurtigt til en sjov udfordring, som ovenikøbet sparer dig for en del penge i det lange løb.